Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı kişi yaralandı.
Kaza, Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bahadır A.'nın kullandığı 07 BHK 309 Honda marka otomobil, o sırada yaya geçidinden geçen Alparslan Gök isimli vatandaşa çarptı. Kazada, otomobilin sol aynası kırılırken, çarpmanın şiddetiyle yola düşen Gök yaralandı. Yerde acı içerisinde kıvranan ve yardımına ilk olarak vatandaşların koştuğu yaralı, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından trafik uygulamasında çakar lamba takıldığı tespit edilen sürücüye 138 bin 172 tl para cezası uygulandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidine 5-6 metre mesafeden yolun karşısına geçmek isteyen genç kıza otomobil çarptı.
Antalya’da düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni Halit Can Sakman tarafından sırt ve göğüs kısmından çok sayıda aldığı satır darbeleri ile öldürülen hemşire Sevcan Demir Sakman’ın cenazesi anne-babası ve yakınları tarafından teslim alındı.
Antalya'da kısa süre önce evlenen ve düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni, 26 yaşındaki hemşire eşini çok sayıda satır darbesi ile öldürdü.
Antalya’da tali yoldan aşırı hızlı şekilde çıkan otomobil seyir halindeki başka bir araca çarparak takla attı.
Antalya'da, özel halk otobüsü park halindeki 4 araca çarptı. Kazanın, otobüsün direksiyonunun kitlenmesi sonucu meydana geldiği belirtilirken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Yorumlar (0)