Antalya’da sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil, refüje çıkıp ağaçlara çarparak durabildi. Kazada lüks otomobil hurdaya dönerken, iki sürücü de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, saat 14.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi İsmet Gökçen Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; şehir merkezi istikametine doğru gelmekte olan Hasan C.U. yönetimindeki 34 MEN 97 plakalı lüks otomobil ile Hüseyin U. yönetimindeki 07 AVA 074 plakalı otomobil önce cadde üzerinde çarpıştı. Daha sonra ise sürücülerinin kontrolünden çıkan otomobiller refüje çıkarak ağaçlara çarptı. Kaza sonucu otomobillerden birisi adeta hurdaya döndü.
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşların da yardımıyla araçlarından çıkarılan yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.
Polisin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.
Haberin fotoğrafları için tıklayın...
Antalya'da otomobilin kaldırıma çarpıp metrelerce savrularak bahçedeki ağaçları kökünden söktüğü kazada ağır yaralanan polis memuru, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Konya-Antalya D-687 kara yolunda meydana gelen kazada, otomobil önce çekiciye çarptı, çekici üzerindeki minibüsü yola devirdi, ardından tıra arkadan çarptı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptıktan sonra duramayarak kamyona çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
Manavgat'ta otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde duran okul servisine otomobil arkadan çarptı.
Antalya'nın Manavgat ilçesine hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Yorumlar (0)