Antalya

Antalya'da üzücü olay! Kavgada başından vurularak öldürüldü

Antalya'da gece saatlerinde bozulan ticari taksiye yardıma giden çekicinin şoförü, aracı yükledikten sonra patinaj ve gürültü çıkardığı iddiasıyla çıkan tartışmada tabancayla başından vurularak hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde...

Antalya'da üzücü olay! Kavgada başından vurularak öldürüldü

Antalya'da gece saatlerinde bozulan ticari taksiye yardıma giden çekicinin şoförü, aracı yükledikten sonra patinaj ve gürültü çıkardığı iddiasıyla çıkan tartışmada tabancayla başından vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınırken, kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Antalya'nın Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi 2531 Sokak üzerinde gece saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ait 07 ASC 757 plakalı çekicide şoför olarak çalışan Mert Engin, yolda kalan ticari bir taksiye yardım etmek amacıyla verilen adrese doğru yola çıktı. Verilen adrese gelen Engin aracı çekiciye yüklediği sırada olay yerine kiralık olduğu öğrenilen 06 EHF 135 plakalı otomobille B.D. (21) ve D.D. (17) isimli kardeşler geldi. Engin ve 2 kardeş arasında iddiaya göre, yüklediği taksiyi götürmek isterken patinaj ve gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancayla 2 el havaya, 1 el de Mert Engin'in başına ateş eden B.D. araçla olay yerinden kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezine olayın ihbar edilmesi ile gelen ekipler, olay yerinde olan kardeşlerden 17 yaşındaki D.D.'yi gözaltına aldı.

2 ay sonra dünyaevine girecekti
İhbarla olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Mert Engin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Engin'in cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ve savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Mert Engin'in nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları yaptığı, 2 ay sonra evleneceği öğrenildi. Öte yandan Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri D.D.'yi ifade işlemleri için emniyete götürdü.


Mert Engin'i başından silahla vurarak öldüren B.D.'nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı. Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen B.D.'nin kiralık otomobili Aydoğmuş Mahallesi'nde bulunan evinin önüne terk ettiği ve kaçtığı belirlendi. B.D.'nin ailesinin evinde yapılan aramada, kiralık araca ait kontak anahtarı, yine B.D.'ye ait cep telefonu ve suç aleti tabancasını ele geçirdi.
Mert Engin'in cenazesi savcılık ve otopsi işlemlerinin ardından ailesi ve yakınları tarafından Uncalı Mezarlığı'nda defnedilmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alındı. Engin'in ölümü nedeniyle annesinin üzgün olduğu görülürken, acılı anne yakınları tarafından teselli edildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Afyonkarahisar'da 20 Eylül elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak
Kesintiler

Afyonkarahisar'da 20 Eylül elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak

Afyonkarahisar'da 20 Eylül 2024 Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

20 Eylül Muğla elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler
Kesintiler

20 Eylül Muğla elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler

Muğla'da 20 Eylül 2024 Cuma Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...

Antalya’da izinsiz eğitim öğretim yapan okullar mühürlendi
3. Sayfa

Antalya’da izinsiz eğitim öğretim yapan okullar mühürlendi

Konyaaltı ilçesinde izinsiz eğitim öğretim faaliyeti yaptığı belirlenen 4 okul idari para cezası uygulanarak kapatıldı. Detaylar haberimizde..

Eğirdir'de Sakin Şehirler toplantısı yapıldı
Yerel Yönetim

Eğirdir'de Sakin Şehirler toplantısı yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cittasslow Türkiye Koordinatörü Muhittin Böcek, ‘Sakin Şehirler Ağı' olarak bilinen Uluslararası Belediyeler Birliği ‘Cittaslow'a üye ve aday belediye başkanlarıyla Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bir araya geldi. Detaylar haberimizde..

Kubbeli Camii’nin temel atma töreni düzenlendi
Etkinlik

Kubbeli Camii’nin temel atma töreni düzenlendi

Kemer'in Arslanbucak Mahallesi’nde Kubbeli Camii’nin temel atma törenine gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..

Antalya'da trafik kazası! Motosiklet sürücüsü yaralandı
3. Sayfa

Antalya'da trafik kazası! Motosiklet sürücüsü yaralandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Detayla haberimizde..