Antalya'da Ocak ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen kent sakinleri ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ni doldurdu. Kimi vatandaşlar yürüyüş yaparken kimileri ise yeşil alanlarda piknik yapmayı tercih etti.
Turizmin başkenti Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Yurdun birçok kesiminde soğuk ve sert kış şartları etkili olurken Antalya'da güneşli ve sıcak hava etkisini gösteriyor. Hava sıcaklığının 18, deniz suyunun ise 19 derece olarak ölçüldüğü turizm kentinde mevsim normallerinin üzerindeki havayı fırsat bilen kent sakinleri ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ni doldurdu. Birçok vatandaş sahile yakın yeşil alanlarda piknik yapmayı tercih ederken, kumsalda denizin keyfini çıkardı.
Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilerek Konyaaltı'na gelen vatandaşlardan Songül Yiğitşah, “Hava çok güzel. Antalya dünyanın en güzel memleketlerinden birisi diyebilirim. Gaziantepliyiz, burada 7 yıldır ikamet ediyoruz. Memleketten kayınvalidem geldi. Onu gezdirmeye çıkarttık. Bugün hava gerçekten çok güzel. Çok soğuk değil, zaten buranın hiç kışı yok. Burada tatil yapıyoruz, gerçekten güzel bir yer. Herkes burada denize giriyor. Oğlum Çanakkale'den soğuğun içinden geldi, buradaki havayı görünce şaşırdı. ‘Anne, burası bir cennet' dedi bana” ifadelerini kullandı.
Antalya'da villa inşaatı yapan işçi, çimentoları temizlediği sırada dengesini kaybedip 3 metre yükseklikten jeneratör odasına düştü.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde doğuştan kalp hastası olan 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi Yusuf Kerem Kocabıyık, ders bitimine kısa süre kala fenalaştı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birçok etkinliğe imza atarak bayram coşkusunu 7’den 70’e tüm kente yaşatacak.
Antalya'nın Serik ilçesinde hacizli ve yakalamalı otomobil, çöp konteynerinin yanına atılmış vaziyette bulundu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun babası için taziye ziyaretinde bulundu.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenleyeceği Çiçek Desenleri Günleri, 8-10 Mayıs’ta gerçekleşecek.
Yorumlar (0)