Antalya Kepez Devlet Hastanesinde Yoğun Bakım Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Hamdi Oğrağ (45), hastaneden gelen telefon sonrası eşi ve çocuklarını uyandırmamak için çıktığı balkondan düşerek hayatını kaybetti.
Olay, gece 04.00 sularında Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi 353 Sokak üzerindeki bir apartmanın 4’üncü katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Kepez Devlet Hastanesinde Yoğun Bakım Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Hamdi Oğrağ (45) gece saatlerinde hastaneden arandı. Görüşme için balkona çıkan Oğrağ, dengesini kaybedip balkondan düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Oğrağ, önce özel bir hastaneye ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan müdahalelere rağmen Uzm. Dr. Hamdi Oğrağ öğle 13.00 sıralarında kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Oğrağ’ın hastaneden gelen telefon sonrası eşi ve çocuklarını uyandırmamak için balkona çıktığı öğrenildi.
Antalya'nın Serik ilçesinde 2 gün önce okul çıkışı kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki çocuğun, bisikletinin bulunduğu su kanalından 1 kilometre uzaklıkta cansız bedenine ulaşıldı.
Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 23. Kazakistan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Kemer tanıtımına yaptığı ikili görülmelerle devam ediyor.
Antalya’da sosyal medya üzerinden satılık prefabrik konteyner ve arsa ilanı vererek, iletişime geçtikleri 15 kişiden kapora bedeli altında toplam 1 milyon 485 bin lira alan 8 şüpheli, Antalya merkezli 2 ilde yapılan operasyonla yakalandı.
Antalya'nın Serik ilçesinde işlettiği marketin önünden geçen yaşlı adamla konuşmak için yeltenen marketçi, dengesini kaybedip yarım metre yükseklikten düşerek yere yığıldı.
Rusya'da tırmandığı dağda hipotermi geçirerek yaşamını yitiren Türk dağcılardan Mehmet Kocaakça'nın dedesinin de 1915 yılında Sarıkamış'ta donarak şehir olduğu bildirildi.
Antalya'nın Serik ilçesinde 2 gün önce okul çıkışı kaybolan 13 yaşındaki çocuktan 2 gündür haber alınamıyor.
Yorumlar (0)