Antalya / Döşemealtı

Antalya Döşemealtı’nda 9 Mahalle’de binlerce kişi iftar sofrasında ağırlanacak

Döşemealtı Belediyesi binlerce kişiyi kurduğu iftar sofralarında bir araya getirecek.

Antalya Döşemealtı’nda 9 Mahalle’de binlerce kişi iftar sofrasında ağırlanacak

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca gönüllere dokunan Döşemealtı Belediyesi binlerce kişiyi kurduğu iftar sofralarında bir araya getirecek.
Döşemealtı Belediyesi’nin tarafından geleneksel hale getirilen ‘Gönül Sofraları’nda bu yıl 9 mahallede binlerce kişi aynı anda iftar açacak. Ramazan ayı boyunca 15 bin kişilik iftar yemeği verilecek olan Döşemealtı’nda Belediye Başkanı Turgay Genç, herkesi iftar sofralarında birlikte olmaya davet etti.Döşemealtı Belediyesi’nin Geleneksel iftar sofralarının ilki 2 Nisan tarihinde Nebiler Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde kurulacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü iftarların programlarının yanı sıra Kadir Gecesi’nde Hacı Ramazan Altun Merkez Müze Camii’nde de Kadir Gecesi etkinliği düzenleyecek. Cami önünde kurulacak alanda lokma tatlısı, dondurma ve su ikramı gece ise yine cami önünde sahur yemeği dağıtılacak.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Ülke olarak büyük acılar yaşadığımız ve binlerce insanımızı kaybettiğimiz bir dönem yaşıyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Döşemealtı Belediyesi olarak deprem bölgesine desteklerimiz sürüyor, yine ilçemize gelen depremzede kardeşlerimize de her türlü katkıyı vermeye çalışıyoruz. Yaralarımızı tamamen sarana kadar var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Her Ramazan’da olduğu gibi geleneksel hale getirdiğimiz Gönül sofralarımıza tüm halkımızı davet ediyorum. Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyor yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

CHP'li Aday Menderes Dal'dan, Başkan Turgay Genç'e anlamlı ziyaret
Bölgesel

CHP'li Aday Menderes Dal'dan, Başkan Turgay Genç'e anlamlı ziyaret

CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, nezaket ziyaretinde bulunduğu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e 10 yıllık süreçte ilçeye yaptığı hizmetler ve kazandırdığı yatırımlar için teşekkür etti. Başkan Genç de Dal'a 31 Mart yerel seçimlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Döşemealtı'nda Yeraltına İnen Enerji! Başkan Genç, AEDAŞ ve Enerya İle Çifte Protokol İmzaladı
Resmi Reklamlar

Döşemealtı'nda Yeraltına İnen Enerji! Başkan Genç, AEDAŞ ve Enerya İle Çifte Protokol İmzaladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin modern altyapısını güçlendirmek için AEDAŞ ve Enerya Antalya Gaz Dağıtım şirketleri ile işbirliği protokollerini imzaladı. Yeni doğalgaz ve elektrik şebeke hatları, 2024 projeleri kapsamında yeraltına alınıyor. Detaylar için hemen tıklayın

Döşemealtı Belediyesi, kültür sanatla ilçeyi doyurdu
Resmi Reklamlar

Döşemealtı Belediyesi, kültür sanatla ilçeyi doyurdu

Döşemealtı Belediyesi, 2023 yılında ilçede düzenlediği onlarca konser, tiyatro gösterisi ve şenlik ile kültür sanat alanında önemli bir atılım gerçekleştirdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Döşemealtı halkının yanında
Yaşam

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Döşemealtı halkının yanında

Başkan Turgay Genç ile birlikte ilçenin kültürel ve tarihi zenginliklerinin ön plana çıkarılarak tanıtılması, ihtiyaç sahiplerine sosyal destek sağlanması ve onlarca konser ve etkinlikle binlerce vatandaşı özel günlerde bir araya getiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 7 gün 24 saat ilçe halkının yanında oluyor.

Başkan Turgay Genç  Ankara'da  Ziyaretlerde Bulunarak Yapmış Olduğu faaliyetleri anlattı
Yerel Yönetim

Başkan Turgay Genç Ankara'da Ziyaretlerde Bulunarak Yapmış Olduğu faaliyetleri anlattı

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yerel seçimler önce Ankara'da faaliyetlerini anlattı

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yalnız bırakmadı
Yaşam

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yalnız bırakmadı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mesaisinde vatandaşların nişan, düğün, mevlit ve açılış davetlerine katıldı. Devamı haberimizde