Antalya Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içinde kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yaptığı operasyonlarda 26 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 26 bin 500 litre kaçak akaryakıt, 10 bin adet boş makaron, bin 668 adet kaçak elektronik sigara ve 417 paket kaçak sigara gibi çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi. Ayrıca, 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet nedeniyle 2 şüpheli yakalanırken, aranan 4 şahıs da tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Yapılan operasyonlarda, para sahteciliği ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında, toplamda 7 olayda 10 şahsa adli işlem yapılırken, 10 adet sahte dolar ve 8 bin adet geçersiz 100 dolar da ele geçirildi.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde esnafa tehdit ve cebirle haraç isteyen suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli yakalandı
Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencileri, meslek yolculuklarının en anlamlı anlarından birini yaşadı.
Antalya'nın Serik ilçesinde üç gün önce okul çıkışı kaybolan ve cansız bedeni su kanalında bulunan 13 yaşındaki Sefa Çağlar Glavuz'un cenazesi, gözyaşları içinde acılı annesi Songül Glavuz tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in her ilçeye kreş kazandırma projesi kapsamında, Akseki ilçesinde 4-6 yaş grubuna hizmet verecek kreş hizmet vermeye başladı.
Türkiye'nin 61 milyar dolarlık turizm hasılasında 6,65 milyar dolar değer ile yüzde 10'dan fazla pay sahibi olan
Antalya'da kimlik kontrolünden yanındaki 17 yaşındaki kızla kaçan şahıs, yakalanacağını anlayarak saklandığı odunlukta önce genç kızı başından vurdu, ardından aynı silahla intihar etti.
Yorumlar (0)