Antalya / Manavgat

Antalya GBT kontrolünde uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı

Antalya Manvagat GBT kontrolünde dili sürçen araç sürücüsünün uyuşturucu kullandığı tespit edildi

Antalya GBT kontrolünde uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kontrol ve uygulama noktasında durdurulan araçtakilerin GBT kontrolünde dili sürçünce, jandarma test yaptırdı. Sürücü ve araçta bulunan 3 kişinin de uyuşturucu kullandığı belirlendi. Araç sürücüsüne uyuşturucu ve uyarıcı madde alarak araç kullanmaktan 20 bin 977 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine 5 yıl boyunca el konuldu ve uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldı.
Manavgat-Konya D 695 Karayolunda, Konya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki 42 AKT 639 plakalı otomobil, Hacıobası Mahallesi’nde bulunan kontrol ve uygulama noktasında durduruldu. Görevli jandarma ve polislerin şüphesi üzerine GBT kontrolü için araçtan indirilen araç sürücüsü ve araçta bulunan 3 yolcunun ayakta durmakta zorluk çektikleri, dillerinin sürçtüğünün görülmesi üzerine, aracı kullanan Fırat S., Konya’dan Alanya’ya gittiklerini, araçta uyuşturucu kullandıklarını itiraf etti.
Jandarma tarafından Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakoluna getirilen 4 kişinin Manavgat Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen toksikoloji testinde metamfetamin ve esrar kullandıkları belirlendi.

Araç sürücüsüne 20 bin 977 TL para cezası

Uyuşturucu kullandığı belirlenen araç sürücüsü Fırat S.’ye uyuşturucu ve uyarıcı madde alarak araç kullanmaktan 20 bin 977 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine de 5 yıllığına el konuldu. 42 AKT 639 plakalı otomobil ise bağlanarak yediemin otoparkına çekildi. Araçta bulunan ve uyuşturucu kullandıkları belirlenen B.B.A., K.Y. ve M.G. hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. Ayrıca araçta bulunanlardan yoklama kaçağı olduğu belirlenen 2 kişiye tebligat yapıldı.Antalya GBT kontrolünde uyuşturucu kullandığı ortaya çıktıAntalya GBT kontrolünde uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da havadan karadan ceza yağmuru
Bölgesel

Antalya'da havadan karadan ceza yağmuru

Antalya'da ekipler tarafından 15 bin 273 araç denetlenerek; 2 bin 395 araç ve sürücüye trafik idari para cezası uygulandı.

Antalya'da yüzden fazla araca idari işlem
3. Sayfa

Antalya'da yüzden fazla araca idari işlem

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, ülke genelinde seyir halinde çalıntı, aranan, yakalamalı, hacizli ve tescilsiz motosikletler ile kırsal alanlarda kullanılan traktörlerin yakalanması ve servis araçlarına yönelik denetim uygulaması yapıldı.

Antalya Serik'te balıkçılara denetim
Bölgesel

Antalya Serik'te balıkçılara denetim

Serik ilçesinde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri, su ürünleri toptan satış yerlerini denetledi. İşte detaylar...

Alanya’da sezon öncesi taksi ve halk otobüsleri denetleniyor
Yerel Yönetim

Alanya’da sezon öncesi taksi ve halk otobüsleri denetleniyor

Alanya’da faaliyette bulunan taksi ve halk otobüsleri turizm sezonu öncesi Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ulaşım Zabıtası ekipleri tarafından denetleniyor.

Antalya Gazipaşa'da Ramazan denetimi
Bölgesel

Antalya Gazipaşa'da Ramazan denetimi

Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, yıl içinde yaptığı rutin denetimlerini Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte daha da sıklaştırdı.

Antalya'da denetim uygulaması
3. Sayfa

Antalya'da denetim uygulaması

Antalya il genelinde eğitim kurumları/okulların yakın çevresinde yapılan uygulamada toplamda 395 şahıs incelenirken, 243 mekan denetlendi.