Antalya / Konyaaltı

Antalya İl Emniyeti Konyaaltı Kent Meydanı’nda Kermes Etkinliği gerçekleştirdi

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK ve eşi Sevilay ÇEVİK hanımefendi kermes alanında bütün ziyaretçilerle bire bir ilgilendiler.

Antalya İl Emniyeti Konyaaltı Kent Meydanı’nda  Kermes Etkinliği gerçekleştirdi


Antalya İl Emniyet Müdürü  Orhan ÇEVİK'in Eşi, Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı  Sevilay ÇEVİK  koordinesinde Şehit, Gazi ve Emniyet Teşkilatı mensupları yükseköğrenim gören çocuklarına burs desteği sağlayabilmek amacıyla 11-12 Kasım tarihlerinde Konyaaltı Kent Meydanı’nda  Kermes Etkinliği gerçekleştirdi

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK ve eşi Sevilay ÇEVİK hanımefendi kermes alanında bütün ziyaretçilerle bire bir ilgilendiler. Yediden yetmişe her yaştan misafirin bulunduğu kermesde hoş sohbet ve muhabbet eşliğinde keyifli zamanlar yaşanan kermeste  Satışa sunulan yiyecek, içecek ve giyecek türü ürünler vatandaşların ilgisi ve memnuniyetiyle karşılandı.

Gün sonunda kermes anısına kesilen pasta sırasında  Sevilay ÇEVİK  duygularını şu şekilde ifade etti. “ Başta saygıdeğer eşim Orhan ÇEVİK bey olmak üzere hazırlık süreci de dahil olmak üzere gece gündüz emek veren tüm üyelerimize ve onları manevi destekleri ile yalnız bırakmayan eşlerine , emniyet müdürlüğümüzün değerli kadın personeline, kermesimizde el emeği göz nurunu sergileyen gönüllü kardeşlerimize, halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim.Ulvi bir amaç için bu kermesi gerçekleştirdik. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün de dediği gibi "Eğitim, kültür ve bilgi aydınlığa açılan en geniş penceredir."Bizler bugün bu pencereyi hep birlikte araladık. Gençlerimiz geleceğe güneş gibi doğacaklar."dedi.

"

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'yı ayağa kaldıracak iddia! Kirli su, içme suyu şebekesine mi basılacak?
Bölgesel

Antalya'yı ayağa kaldıracak iddia! Kirli su, içme suyu şebekesine mi basılacak?

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Isparta kent merkezinin atık sularının aktığı iddia edilen Karacaören Barajı’ndan Antalya’ya içme suyu verme düşüncesinin tekrar gündeme gelmesine tepki gösterdi. 

Döşemealtı 'na 350 milyonluk yatırım
Bölgesel

Döşemealtı 'na 350 milyonluk yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü Döşemealtı ilçesi Altınkale, Bahçeyaka, Yeniköy ve Çıplaklı Mahallelerini kapsayan yaklaşık 350 milyon TL’lik kanalizasyon çalışması gerçekleştiriyor.

Kepez 'de Doğalgaz  Atağı
Bölgesel

Kepez 'de Doğalgaz Atağı

Antalya Kepez’in batı mahalleleri temiz enerji kaynağı doğal gaz konforuyla buluşuyor. 

 27. Hasyurt Tarım Fuarı’nda “Batı Antalya Tarımı” paneli düzenlendi
Bölgesel

27. Hasyurt Tarım Fuarı’nda “Batı Antalya Tarımı” paneli düzenlendi

Antalya’nın Finike ilçesinde gerçekleşen 27. Hasyurt Tarım Fuarı kapsamında düzenlenen “Batı Antalya Tarımı” panelinde konuşan Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, dünyaca ünlü coğrafi işaretli Finike portakalının 3-4 TL’den satıldığını, para kazanmayan çiftçinin üretimden çekilme eğiliminde olduğunu söyledi.

Manavgat'ta Motosiklet Kazasında Yaralı!
Yaşam

Manavgat'ta Motosiklet Kazasında Yaralı!

Antalya’nın Manavgat ilçesi Antalya Caddesi üzerinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile, motosikletin arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 12 Mayıs hava durumu
Bölgesel

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 12 Mayıs hava durumu

Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 12 Mayıs Pazar günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 12 Mayıs hava durumu raporu