Sağlık Bakanlığının atamasıyla Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne Uzm. Dr. Evren Ekingen getirildi.
Antalya İl Sağlık Müdürü Evren Ekingen oldu. Antalya İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreni, müdürlük başkanları, başkan yardımcıları ve personelin katılımı ile gerçekleşti. Törende konuşan Doç. Dr. Oğuz Karahan, "Yaklaşık 8 önce önce devraldığım ve şerefle sürdürdüğüm görevimi bugün itibarıyla Uzm. Dr. Evren Ekingen’e devrediyorum. Bu süreçte birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, Ekingen Bey'e yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralan Uzm. Dr. Evren Ekingen ise, "Doç. Dr. Oğuz Karahan hocamıza bu zamana kadar verdiği hizmetler ve ilimize kattığı değerler için teşekkür ediyorum. Turizmin Başkenti Antalya’da bu göreve layık görülmek benim için büyük bir mutluluktur. Biz de devraldığımız hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşımak adına ekibimizle yoğun bir tempoda çalışacağız inşallah. Temel hizmet ve üretim altyapımızı tüm sağlık çalışanlarımız ve yönetim ile birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inancım sonsuzdur. Amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden halkımıza hizmet sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak olacaktır" diyerek görevine başladı.
Konuşmaların ardından Ekingen, verdiği hizmetler dolayısıyla Karahan’a plaket takdim etti.
Muğla'da 27 Nisan 2025 Pazar Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...
Afyonkarahisar'da 27 Nisan 2025 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rektör Dalgar koltuğunu minik öğrencilere devretti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) Başkanı Julia Simpson ile turizmin geleceğini ele aldı.
Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen ve kitapseverlerin merakla beklediği Kepez Kitap Fuarı, "Sayfalar Değişir, Değiştirir" temasıyla Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.
Antalya'nın Serik ilçesinde üç gün önce okul çıkışı kaybolan ve cansız bedeni su kanalında bulunan 13 yaşındaki Sefa Çağlar Glavuz'un cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi.
Yorumlar (0)