Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Antalya İl Müdürü Mustafa Akgül tırın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Cenazeyi almaya gelen Akgül'ün eşi güçlükle ayakta dururken, kız kardeşi ise uzun süre gözyaşı döktü.
Kaza, dün saat 13.00 sıralarında Karaöz Mahallesi Isparta-Antalya Karayolu'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, M.U. kontrolündeki 32 EZ 960 plakalı tır, yolun karşısına geçmek isteyen Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Antalya İl Müdürü Mustafa Akgül'e (48) çarptı. Kazada Akgül feci şekilde can verdi. İhbarın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Akgül’ün cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Hayatını kaybeden Akgül için Antalya Adli Tıp Kurumu önünde tören düzenlendi. Törene katılan mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Akgül’ün eşi Gülay ve kız kardeşi Nurcan Akgül, uzun süre gözyaşı döktü. Acılı aileyi yakınları ve çalışma arkadaşları sakinleştirdi. İşlemlerin ardından cenaze aileye teslim edildi. Cenazenin Konya Beyşehir ilçesi Yeşildağ köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
Diğer taraftan olayın ardından gözaltına alınan tır sürücüsünün ise bugün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Burdur’da kadın istihdamını artırmak için İŞKUR ve BUTSO’nun başlattığı projede 0-66 ay arası çocuklu kadınlara 7.500 TL bakım desteği veriliyor. Detaylar haberde.
İŞKUR 2024 verilerine göre Afyonkarahisar’da en çok aranan meslekler belli oldu. Mermer işçisi, garson ve makineci gibi meslekler öne çıktı.
Burdur’da 30 Nisan’da düzenlenecek Meslek Tanıtım Günü’nde, lise son sınıf öğrencilerine meslek seçimi konusunda rehberlik sunulacak. İki oturumda farklı alanlar tanıtılacak.
Burdur İŞKUR İl Müdürü ve Bucak İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü'nden Bucak Engelliler Derneği’ne Ziyaret
Burdur’un ilçelerinde, İşgücü Uyum Programı kapsamında 125 geçici işçi alınacak. Başvuru şartları, tarihleri ve detaylar haberimizde!
Burdur'da engelli bireylere yönelik hibe desteği devam ediyor! Ganimet Akhan, İŞKUR’dan aldığı 300 bin TL hibeyle hayvancılığa başladı. Detaylar için tıklayın!
Yorumlar (0)