Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, nüfus artışı nedeniyle içme suyu ihtiyacı artan Kepez'e ilave içme suyu hattı çalışması başlattı. Çağlayan ve Kütükçü içme suyu depolarını besleyecek yeni hatlar bölgenin su sıkıntısını çözecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ilçesinde özellikle yaz aylarında artan içme suyu ihtiyacını çözmek için çalışma başlattı. İhalesi tamamlanan proje ile Muratpaşa, Bayındır Mahallesi ASAT terfi merkezi tesisinden başlanarak, Gazi Bulvarı altından 140 metre yatay sondaj geçişi sağlanacak. Kepez ilçesi Namık Kemal Bulvarı üzerinden 3 bin 600 metrelik yol boyunca bin çaplı, içme suyu borusu imalatı yapılarak Çağlayan ve Kütükçü içme suyu depolarına bağlanacak. 243 milyon TL'lik yatırım bedeli olan proje ile Kepez'in içme suyu altyapısı güçlenecek. Ayrıca proje ile ömrünün tamamlayan içme suyu hatları da yenilenerek halk sağlığı korunacak.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelin inşaat işinde çalışan iskele ustası Metin S. dengesini kaybettikten sonra 5 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Birimini ziyaret etti.
Antalya’nın uluslararası turizm alanındaki konumunu daha da güçlendirmek amacıyla düzenlenen 2025 D-8 Turizm Şehri Strateji Toplantısı, Antalya Valisi Hulusi Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, ‘Festival City’ projesi kapsamında Kuveyt’te düzenlenen ve 8 ülkenin katıldığı uluslararası etkinliklerde Türkiye’yi temsil etti. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı İlke Türkdoğan’ın koordine ettiği topluluk, sahne performansıyla izleyicilerden tam not aldı.
Kepez Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun (KKT) Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelediği kara komedi oyunu "Medyum", Antalyalı tiyatro severlerden büyük ilgi görüyor.
Kepez Belediyesi’nin Mimar Sinan Akademi Türk Sanat Müziği Korosu, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde "Bahar ve Aşk Şarkıları" temalı unutulmaz bir konser verdi.
Yorumlar (0)