Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği Su Verimliliği Seferberliği kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü arasında kardeş belediye protokolü imzalandı.
Değişen iklime uyum sürecinde su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir yönetiminin sağlanması maksadıyla Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği"ne Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü de dahil oldu. ASAT Genel Müdürlüğü ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü arasında kardeş belediye protokolü imzalandı. 4 Aralık Dünya Su Kayıpları Günü kapsamında Ankara'da düzenlenen programda protokole ASAT adına Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt imza attı. Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Su Verimliliği Seferberliği kapsamında kentsel, endüstriyel ve tarımsal maksatlı su kullanımlarında verimliliğin sağlanmasına yönelik çalışmalar yapılıyor.
Bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılacak
İmzalanan protokol ile Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü su kardeşi oldu. Protokol kapsamında içme suyu sistemlerinde su kayıplarının azaltılması ve yerel yönetimlerin su verimliliği sağlayan hizmetleri hakkında belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birçok etkinliğe imza atarak bayram coşkusunu 7’den 70’e tüm kente yaşatacak.
Antalya'nın Serik ilçesinde hacizli ve yakalamalı otomobil, çöp konteynerinin yanına atılmış vaziyette bulundu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun babası için taziye ziyaretinde bulundu.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenleyeceği Çiçek Desenleri Günleri, 8-10 Mayıs’ta gerçekleşecek.
Manavgat Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek "Uluslararası Manavgat Girit'ten Side'ye Kültür ve Lezzet Festivali" 24-26 Nisan tarihlerinde ilk kez gerçekleştirilecek.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, başkanlık koltuğunu bir günlüğüne dördüncü sınıf öğrencisi Ege Eymen Ünal’a bıraktı.
Yorumlar (0)