Antalya

Antalyaspor atletleri fırtına gibi esti

Antalyasporlu atletler İzmir'e düzenlenen U16 Türkiye Şampiyonası'ndan 1 altın 1 bronz madalya ile döndü.

Antalyaspor atletleri fırtına gibi esti

Antalyasporlu atletler İzmir'e düzenlenen U16 Türkiye Şampiyonası'ndan 1 altın 1 bronz madalya ile döndü.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Turcell Spor Toto Kulüpler U16 Türkiye Şampiyonası yarışlarına katılan Antalyaspor atletizm takımı erkeklerde onuncu, kadınlarda ise yedinci sırayı aldı. Antalyaspor, 4x100 metrede altın, Nisa Pek Yürek ise gülle atmada bronz madalya kazandi.

Izmir Seha Aksoy Atletizm Pisti’nde gerçekleşen yarışlara otuz kişilik kafile ile katılan Antalyaspor atletizm takımı iki gün süren mücadeleler sonucunda topladığı puanlarla erkekler ve kadınlar kategorilerinde ilk on kulübün içerisinde yer almayı başardı.

Genç atletlerin ilk tecrübelerini yaşadığı yarışlarda Antalyasporlu Nisa Pek Yürek gülle atmada üçüncülük elde etti.

Akreplerin yakın dönemde peş peşe başarılar elde ettiği 4x100 metre yarışında piste çıkan 51.4’lük derece elde eden Antalyasporlu atletler, bu derece ile Fenerbahçe ve Enka gibi iddialı takımları arkasında bırakarak birinci oldu.

Daha önce U23 ve U20 yaş kategorilerinde Bursa’da bir 1'incilik bir de ikincilik kazanan Antalyaspor atletizm takımı U16 kategorisinde İzmir’de kazandığı başarılar ile potansiyelini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Antalyaspor atletleri fırtına gibi estiAntalyaspor atletleri fırtına gibi estiAntalyaspor atletleri fırtına gibi estiAntalyaspor atletleri fırtına gibi estiAntalyaspor atletleri fırtına gibi estiAntalyaspor atletleri fırtına gibi estiAntalyaspor atletleri fırtına gibi esti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Denizlili para badmintoncular Türkiye şampiyonasına dereceleri ile damga vurdu
Spor

Denizlili para badmintoncular Türkiye şampiyonasına dereceleri ile damga vurdu

Türkiye Para Badminton Şampiyonasında Denizlili sporcular fırtına gibi esti.

Somalı güreşçiden büyük başarı!  Türkiye Şampiyonasına katılacak
Spor

Somalı güreşçiden büyük başarı! Türkiye Şampiyonasına katılacak

Bilecik’te düzenlenen 2024-2025 Okul Sporları Grekoromen Güreş B Grup Şampiyonası, 210 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..

Burdur'un gururu oldular Türkiye Şampiyonasında madalya yağmuru
Spor

Burdur'un gururu oldular Türkiye Şampiyonasında madalya yağmuru

Mersin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Burdurlu sporcular madalyaları topladı. 3 Türkiye 2’nciliği ve 3 Türkiye 3’üncülüğü ile gurur tablosu detaylar haberde.

Denizli Büyükşehir Belediyespor yüzme takımı, Down sendromlu sporcularıyla Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti
Spor

Denizli Büyükşehir Belediyespor yüzme takımı, Down sendromlu sporcularıyla Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı’nın down sendromlu sporcuları Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun düzenlediği şampiyonada aldıkları başarılı derecelerle Denizli’yi gururlandırdı. Detaylar haberimizde..

Denizli, halk oyunları Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Etkinlik

Denizli, halk oyunları Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı

Halk Oyunları Kulüpler Türkiye Şampiyonası 07-16 Kasım 2024 tarihleri arasında Denizli'de gerçekleşti. Detaylar haberimizde...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi  Bekir Böke Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası Başpehlivanı kim oldu
Spor

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Bekir Böke Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası Başpehlivanı kim oldu

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın ev sahipliğindeki şampiyonaya Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç, şampiyonaya adını veren Bekir Böke’nin ailesi ile sporcular ve çok sayıda güreşseverler katıldı.