Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi ilk, orta ve lise okullarında Kasım ayında yapılacak ilk ara tatil için özel bir program oluşturdu. Tatil süresince 8 atölyede verilecek dersler ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak.
Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, ara tatil döneminde ilgi alanlarını geliştirmek isteyen çocuklar için özel bir etkinlik programı hazırladı. 5 gün sürecek atölye çalışmalarına katılmak tamamen ücretsizken sınırlı olan kontenjana katılmak isteyen öğrenciler aileleri ile birlikte Çocuk Üniversitesinden bilgi alabilecek.
Bu doğrultuda, Cumhuriyet Mahallesi 1933. Sokak No.17 adresinde hizmet veren Çocuk Üniversitesi, 13-17 Kasım tarihleri arasından her gün 10:15-11:00 ile 11:15-12:00 saatlerinde Zeka Oyunları, Mutfak Atölyeleri, İngilizce, Görsel Sanatlar, Ritim, Matematik, Jimnastik ve Modern Dans atölye çalışmalarını ücretsiz olarak çocuklarla buluşturacak.
Tokat'ta Ramazan hazırlıklarını yerinde inceleyen Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, ihtiyaç sahiplerine iftar ve sahur yemeklerini ulaştıracaklarını belirterek vatandaşları yardımlaşmaya davet etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’na gerçekleştireceği Geleneksel Ramazan etkinliklerinde Zara, Uğur Önür, Ekin Uzunlar gibi ünlü isimler sahne alacak
Kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Sincan Belediyesi, izleyenler tarafından çok sevilen "Deliler Koğuşu" oyununu bir kez daha seyircilerle buluşturdu. Detaylar haberimizde..
Türkiye'nin ilk şehit kadın pilotu Gök, memleketi Burdur'un Bucak ilçesindeki mezarı başında anıldı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde “Ara Tatil Atölyeleri” çerçevesinde yapılan workshoplarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlediği gezide Burdur’u keşfetmelerini sağladı. Eğlenceli ve öğretici bir gün geçiren öğrenciler, unutulmaz anılar biriktirerek keyifli bir etkinlik deneyimi yaşadı.
Yorumlar (0)