Çıldır ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Amasya Taşova Kaymakamı Efe Kılıç, Ardahan Çıldır Kaymakamı olarak atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.
Efe KILIÇ Tokat İli Turhal İlçesinde 23.01.1989 tarihinde doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2012 yılında mezun oldu. Maliye Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumunda 6 yıl süreyle görev yaptı. 2019 yılında açılan 108. Dönem Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak;2020 yılında mesleğe intisap etti. Sırasıyla Kaymakam Refikliği, Mülkiye Teftiş ve Vekâlet stajlarını tamamlayarak 6 ay süreyle İngiltere’de yabancı dil eğitimi aldı. Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak 18.09.2023 Bakanlık onayı ile Taşova ilçesindeki görevine başlamıştır.
Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.
Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..
Tarım ve Orman Bakanlığı, 15 ilin Tarım ve Orman Müdürlüklerinde önemli görev değişikliklerine imza attı. Yeni atamalar ve detaylar haberimizde.
MHP Bucak'ta KAÇEP Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Havva Ergen Kurt atandı. İşte detaylar...
2025’te öğretmen atamalarında KPSS şartı kalkıyor! Yeni sistem AGS ile öğretmen adayları kapsamlı bir süreçle değerlendirilecek. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)