Artvin / Hopa

Artvin Hopa kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Abdullah Arslantürk kimdir?

Hopa ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Adıyaman Çelikhan Kaymakamı Abdullah Arslantürk, Artvin Hopa Kaymakamı olarak atandı.

Artvin Hopa  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Abdullah Arslantürk  kimdir?

Hopa  ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Adıyaman Çelikhan Kaymakamı Abdullah Arslantürk, Artvin Hopa Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

 

Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk Kimdir?

1994 yılında Trabzon'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Trabzon’da tamamladı. 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanmıştır. Kaymakam Abdullah Arslantürk, Mülki İdare Amirliği mesleğine Temmuz 2017'de Trabzon Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Arslantürk aynı zamanda Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Trabzon Valiliği'nde il merkez stajını, Yalova/Altınova ve Hatay/Samandağ ilçelerinde de Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Kaymakam Konya/Taşkent ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulunmuştur. İçişleri Bakanlığı  Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye Başmüfettişi refakatinde teftiş stajını bitirdi. Ayrıca Ürdün'de Ürdün Üniversitesinde 8 ay süreyle Arapça dil eğitimi aldı. Son olarak 25.10.2019 tarihinde Sakarya Taraklı Kaymakamlığına atandı. Yaklaşık 11 aylık görevin ardından Erzincan 'ın Çayırlı ilçesine kaymakam olarak atanmıştır.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur için bir ilk! İlk kez kadın vali atandı!  İşte Burdur'un yeni valisi
Bölgesel

Burdur için bir ilk! İlk kez kadın vali atandı! İşte Burdur'un yeni valisi

18 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Burdur Valiliği'ne Tülay Baydar Bilgihan atandı. Burdur’un ilk kadın valisi olan Baydar Bilgihan, kadınların devlet yönetimindeki rolünü simgeliyor.

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan Kimdir? Burdur'a yeni vali atandı
Bölgesel

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan Kimdir? Burdur'a yeni vali atandı

Yeni Burdur Valisi olarak atanan Tülay Baydar Bilgihan kimdir? Tecrübesi, kariyeri ve başarılarıyla öne çıkan Bilgihan, Burdur Valiliği görevine getirildi. Detaylar burada.

16 ilin valisi değişti! Burdur ve Isparta da listede
Yerel Yönetim

16 ilin valisi değişti! Burdur ve Isparta da listede

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Burdur ve 15 ilde vali ataması gerçekleşti. Türker Öksüz'ün yerine Tülay Baydar Bilgihan Burdur Valisi olarak atandı. Detaylar haberimizde!

 ÇEDAŞ'ta Genel Müdürlüğünde görev değişikliği İşte yeni atanan müdür
Bölgesel

ÇEDAŞ'ta Genel Müdürlüğünde görev değişikliği İşte yeni atanan müdür

Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 1 milyondan fazla aboneye kesintisiz, güvenli ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunmak hedefi ile faaliyet gösteren ÇEDAŞ'ta Genel Müdürlük görevini enerji sektöründe 23 yıllık deneyime sahip olan Mustafa Altun üstlendi.

Yeni Atanan  Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal MACİT Kimdir?
Bölgesel

Yeni Atanan Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal MACİT Kimdir?

14 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı. Yerine Muhammet Bilal Macit atandı

Resmi Gazete’de Yayımlandı: MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Görevden Alındı,  yerine  kim atandı
Bölgesel

Resmi Gazete’de Yayımlandı: MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Görevden Alındı, yerine kim atandı

14 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı.