Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Arıcan, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Arıcan, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Genel Sekreter Ertilav, ilk olarak TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Ziyarette, Burdur'daki yatırımlar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Daha sonra Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı ziyaret eden Genel Sekreter Ertilav, sağlık alanındaki işbirliğinin güçlendirilmesi için görüşlerini iletti.
Milletvekilleri Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz ve İzzet Akbulut'u da ziyaret eden Ertilav, Burdur'un sorunlarının çözümü için destek istedi.
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Uzmanı Caner Sarcan ve İç Denetçi Tahirhan Baydu'yu da ziyaret eden Ertilav, İl Özel İdaresi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
İller İdaresi Genel Müdürü Vali Mehmet Emin Bilmez, Genel Müdür Yardımcıları Kemalettin Sakin ve Üzeyir Aziz Özeren'i de ziyaret eden Ertilav, Burdur'un kalkınması için işbirliğinin önemini vurguladı.
Genel Sekreter Ertilav, ziyaretler sonucunda Burdur'un sorunlarının çözümü için önemli adımlar atıldığını belirterek, "Burdur'umuz için İl Özel İdaresi olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, güçlendirme çalışmaları süren Burdur Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
Genel Sekreter Asım Ertilav, Kemer Yakalar arası 1.5 km sıcak asfalt çalışmasını inceledi. İl Özel İdaresi’nin 2024 projeleri hız kesmeden devam ederken, birçok köyde yol, su ve sulama hizmetleri tamamlandı.
Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Bucak Kaymakamı, Belediye Başkanı, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ve Hafızlık Kur'an Kursu gibi önemli kurumlara ziyaretlerde bulundu.
Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Belören Köyü Muhtarı Mehmet Topak, Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav’a nezaket ziyaretinde bulundu. Detaylar haberimizde..
Bucak, Çavdır ve Yeşilova Belediye Başkanları, Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ile yatırımlar ve projeler hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdi.
Asım Ertilav ve Cemal Acar, Belören Köyü Muhtarı Mehmet Topak ile görüşerek, köyün altyapı ve üst yapı yatırımlarını değerlendirdi. Muhtar Mehmet Topak tek tek teşekkür etti.
Yorumlar (0)