Bölgesel Amatör Ligin gediklisi olan ve geçen sene talihsiz bir şekilde ligden düşerek bu yıl Burdur Amatör Küme'de mücadele eden Oğuzhanspor'un, kıymetli taraftarı Aşk-ı Bucak transfer sezonu hakkında açıklamada bulundu.
2022 - 2023 sezonu amatör lig ara transfer döneminin başladığını belirten Aşk-ı Bucak taraftar grubu, sessizliğini bozarak, ara transfer sezonunun işaret edilmiş olması nedeniyle bu zamana kadar hem tribün hem de sosyal medyada sessiz kaldıklarını açıkladı.
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'den düşerek Bucak Halkı için büyük bir üzüntü yaşatan Oğuzhanspor'un taraftar grubu Aşk- Bucak tarafından yapılan açıklamada, " 2022-2023 sezonu amatör lig ara transfer dönemi bilindiği üzere başladı.
Yıllardır ilimizi üst ligde temsil etmiş olan, futbolun parlayan yıldızı Oğuzhanspor'umuzun şuan bulunduğu ligi hak etmediği gerek yönetim kurulumuz gerekse de futbolla ilgili ilgisiz tüm Bucak kamuoyu tarafından bilinmektedir.
Bu zamana kadar devre arası transfer dönemi işaret edildiği için hem tribünde hem de sosyal medyada sessiz kaldık. Oğuzhanspor'umuzun hak ettiği profesyonel ligler için basamak olan bölgesel amatör lige çıkabilmek için son virajdayız. Her ne kadar lig maçlarında istediğimiz skorlar alınıyor gibi gözükse de mevcut kadronun play off ve play out maçlarında istediğimiz sonuçları alamaması endişesi içerisindeyiz.
Yönetimimizin takımımızı üst lige taşıyacak kadro için en doğru transferleri yapacağına inancımız tamdır.
Ligin ikinci yarısında tüm Bucak halkının heyecanını geri getirecek, ligimizde ses getirecek transferler yapılacağına umudumuz artarak devam etmektedir.
Yaklaşan seçimler öncesi grubumuzda, bölgesel amatör lige yükselmeyi seçim yatırımı olarak gören yöneticiler olduğu dedikoduları artarak devam ederken, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu, bizim ve bizim gibi düşünen binlerin de siyasi görüşünün Oğuzhanspor olduğunun altını çizerek transfer adımlarını beklemekteyiz. " denildi.
Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor taraftarı Aşk-ı Bucak'tan Play Off grup maçları öncesinde yaşananlara dair açıklamada bulundu.
İYİ Parti Bucak Kurucu İlçe Başkanı 28.Dönem Burdur Milletvekili A. Adayı Safa Sönmez, geçtiğimiz gün Aşk-ı Bucak tarafından yapılan açıklama üzerine açıklamada bulundu.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bolu ve Düzce illerine teşkilat koordinatörü olarak atandı. Görev AK Parti Genel Merkezi tarafından duyuruldu.
Burdur Başkan Ercengiz, Halk Pazarında Cumhurbaşkanı Adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özgürlüğü için imza toplanan standları ziyaret etti.
Burdur Valiliği’nde gerçekleşen seçimle, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin yeni üyeleri belli oldu. CHP ve AK Parti’den il genel meclis üyeleriyle birlikte, iki muhtar birlik üyeliğine seçildi.
Gölhisar'da Göl Kurtarma Projesi kapsamında, Yapraklı Barajı’ndan 1 milyon metreküp su Gölhisar Gölü’ne aktarılıyor. Detaylar NNC Haber’de.
Yorumlar (1)
Ha ha
2 yıl önce / 03.01.2023Parlayan yıldız söndü alt ligde oynuyormuş utanıyorsanız çekilin
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla