19 Mayıs Atatürk’ün Samsuna Çıkışı ve Gençlik ve Spor Bayramı için Bucak ile bağlantısı olan gençler tarafından Milli Mücadelenin 101. Yılı dolayısıyla Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okudular.
Bucaklı olup başka şehirde okuyan, çalışan, askerde olan gençler ve Bucak’ta okuyup başka şehirli olan gençler birleşerek bu anlamlı videoyu çektiler.
İşte Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi;
Burdur'un Bucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Detaylar haberimizde...
Bucak'ta 19 Mayıs Atatürk Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında düzenlenen kros müsabakalarında Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri başarılı oldu.
Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutlamak için Uludağ’a doğa yürüyüşü düzenlendi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Burdur'da coşkulu törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özel gösteriler ile Merkezefendi’de, büyük bir coşkuyla kutlandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bayram coşkusunu hep birlikte Merkezefendimizde yaşadık” dedi.
Başiskele'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bisiklet turu düzenlendi.
Yorumlar (0)