Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85’inci yıldönümünde Antalya’da anıldı.
Antalya Valiliği tarafından düzenlenen anma programında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Programa Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve kent protokolü ile siyasi partilerin temsilcileri, çok sayıda kamu kurumu yöneticisi ve vatandaşlar katıldı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde, Atatürk’ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra İstiklal Marşı okundu, Türk bayrağı yarıya indirildi. Resmi törenin ardından çok sayıda meslek kuruluşu, siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütü temsilci ve üyelerince de Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Kentin birçok noktasında da saat 09.05’i gösterdiğinde, saygı duruşunda bulunuldu.
Anma programı çerçevesinde Atatürk Kültür Merkezi’nde Anma Programı ve Atatürk Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda Fotoğraf Sergisi düzenlenecek. Öğle saatlerinde ise Türk Yıldızları “Ata’ya Saygı 10 Kasım Özel Gösterisi yapacak.
İHA
Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!
Antalya'da motosiklet hırsızlıklarını önlemek ve suç oranlarını azaltmak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde bin 135 kişi sorgulanırken, 5 çalıntı motosiklete el konuldu.
Antalya'nın Serik ilçesinde Ramazan ayının manevi atmosferini bozan bir olay yaşandı
Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan metruk bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 03 Mart Pazartesi günü hava durumu
Tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz ki, İbradı Belediye Başkanlığımız tarafından yıkımına karar verilen hiçbir düğmeli ev bulunmamaktadır. Son günlerde karşılaştığımız haberler Ormanımızda kaçak yapı yapan bir kısım şahısların kaçak yapılarını kurtarmak maksadıyla kamuoyu baskısı oluşturarak kesinleşmiş yargı kararlarının gereğini yaptırmamak amacıyla yapılmaktadır.
Yorumlar (0)