Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Yaz Konserleri’ etkinlikleri kentin dört bir köşesinde devam ederken, konserlerin son adresi Yenipazar ilçesi oldu.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, sanatın tüm güzelliklerini Aydın genelinde vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. ‘Yaz Konserleri’ çerçevesinde farklı ilçelerde gerçekleştirilen konserlerin bu seferki adresi ise Yenipazar oldu. Konservatuvar eğitmenlerinden Efe Dumancı’nın sahneye çıktığı gecede, Dumancı sevilen şarkılarla Yenipazarlıları coşturdu. Yenipazar Belediyesi önündeki alanda düzenlenen konserde, Yenipazarlılar gönüllerince eğlendi.
Vatandaşların sanat ve müzikle dolu keyifli yaz akşamları geçirmeleri için etkinliklere devam edeceklerini ifade eden Çerçioğlu, “Tüm vatandaşlarımızı keyifli Yaz Konserleri etkinliklerine davet ediyoruz." dedi. Konserler, kent genelinde temmuz ve ağustos aylarında da hız kesmeden devam edecek.
Yenipazar’da düzenlenen konserde vatandaşlar müziğe ve eğlenceye doyarken, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden ise Büyükşehir Konservatuvar ekibine çiçek takdim etti. Erden, kendilerini müzikle buluşturduğu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. İHA
Iğdır'da gün boyu etkili olan kar yağışı sonrası Iğdır-Doğubayazıt Karayolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin kapanan yolu açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
Van İpekyolu Anaokulu, yazar Ayşe Ayaz’ı ağırladı! Çocuklar hem kitap sevgisini keşfetti hem de özel çocukların dünyasına empatiyle baktı. İşte detaylar!
Kepez Belediyesi, düzenlediği dijital okuryazarlık eğitimiyle 50 yaş üstü kadınları, güvenli internet kullanımıyla ilgili bilgilendirdi.
Denizlili gazeteci Emrah Varol, 5 yıldır üzerinde çalıştığı “Vatanı Yüreğinde Taşıyanlar-Bir Mübadele Hikayesi” isimli kitabı düzenlediği imza ve tanıtım günüyle Honazlı mübadillerin beğenisine sundu. Detaylar haberimizde..
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Jandarma Genel Komutanlığı Beştepe yerleşkesinde üst düzey komutanlara ve ailelerine yönelik finansal okuryazarlık konusunda eğitim semineri düzenledi. Detaylar haberimizde..
Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Bosch Bucak ve Türker Mobilya, yıl sonuna özel dev indirimler başlattı. İşte detaylar...
Yorumlar (0)