Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, AYMAS Galericiler sitesi esnafıyla bir araya geldi. Pehlivan ““Bizim gönlümüzün ve belediye makamımızın kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık olacak’’ dedi.
Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, Aydın’ın tüm sorunlarını çözmeye hazır olduğunu belirterek ‘Sorumluluklarımın bilincinde olarak desteğinizi istiyorum” dedi. Pehlivan AYMAS esnafına yönelik hitabında “Şehrimizin trafiğinden, çöpüne, sokakta gezen başıboş hayvanına kadar çözüme ulaşmayan birçok kronik sıkıntısı var. Genel ve yereli birleştirerek tüm sorunları çözmek istiyoruz. Memleketimize hizmeti getirmek için bakanlıklarımızın kapısını aşındırarak şehrimize hizmeti getireceğiz. Bunu nasıl yapacağız? İl başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte yapacağız. Büyükşehir’de Mustafa abimiz seçimi aldıktan sonra, sıkıntımızın yüzde 75’i ortadan kalkmış olacak. Yüzde 25’i için de biz elimizden geleni yapacağız. Bu noktada daha yaşanabilir, daha keyifli, onurlu, başı dik ve güzel bir Efeler için adım attık. Desteklerinizi bekliyoruz. 30’dan geriye saymaya başladık. 31 Mart akşamına kadar harıl harıl çalışacağız. Allah’ın izniyle de 31 Mart gecesi seçimi kazanarak meydanda kutlama yapmak istiyoruz. Bu dönem çok tarihi bir dönem ve sorumluluğumuz çok büyük.” dedi.
Toplantıya katılan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten de toplantıya katılan vatandaşlardan Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mustafa Savaş’a Efeler Belediye Başkanlığı için de Burak Pehlivan’a oy istedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışıyla ilgili, “Henüz hiçbir şey netleşmiş değil. Erdoğan, bugün Bahçeli ile mutabıkız dedi. Detaylar haberimizde..
MHP Burdur İl Başkanlığı, AK Parti Burdur temsilcileriyle Cumhur İttifakı adına Burdur’a yönelik projeleri değerlendirdi. Toplantıda iş birliği detaylıca ele alındı.
Cumhur İttifakı grubu, yerel seçimlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin ilk oturumu öncesinde, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.
Burdur'da yaşanan Cumhur İttifakı tartışmalarına Bucak da katıldı. MHP Bucak İlçe Başkanı Av. İsmail Mutlucan'ın açıklamasına cevap veren AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, MHP'den daha sağduyulu ve birleştirici bir tutum beklediğini söyledi.
MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, Burdur'da yaşanan Cumhur İttifakı açıklamalarına tepki gösterdi. Mutlucan, Çavdır İlçesi'nde CHP'ye verilen desteğin MHP'nin kaybetmesine neden olduğunu savundu.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, seçim sürecinde yaşanan olayları ve iddiaları sıralayarak var olduğunu iddia ettiği bir ittifakın aslında olmadığını ve bu durumların delillendirildiğini ifade etti.
Yorumlar (0)