Bahar Candan Marmara Cezaevi’nden tahliye edildi . Bahar Candan 'ın ilk sözleri ne oldu

Tahliye edilen Bahar Candan "En önemli önceliğim cezaevinde derslerime çalıştım. Çok uzun zamandır hiç okula gitmiyordum. Onu düşümdüm biraz. Ailemi çok özledim. Erkek arkadaşımı çok özledim, aşırı bir özlem var. Bayağı kilo aldım çok çirkinim . Bahar candan Kimdir

Bahar Candan Marmara Cezaevi’nden tahliye edildi . Bahar Candan 'ın ilk sözleri  ne oldu

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçundan tutuklu yargılanan ve hakkında 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan, tahliye edildi.
Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçundan tutuklu yargılanan ve hakkında 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan tahliye edildi. Marmara Cezaevi’nden tahliye olan Bahar Candan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Tahliye edilen Bahar Candan "En önemli önceliğim cezaevinde derslerime çalıştım. Çok uzun zamandır hiç okula gitmiyordum. Onu düşümdüm biraz. Ailemi çok özledim. Erkek arkadaşımı çok özledim, aşırı bir özlem var. Bayağı kilo aldım çok çirkinim şu an o yüzden fazla uzatmak istemiyorum. Zaten biz arkadaşız avukatız, hepimiz aynı okuldanız. Ailecek hukukla ilgileniyoruz biliyorsunuzdur, babam hukukçu bir insan. Ablam da keza aynı şekilde. Anneannem psikolog. Yani biraz dejenere olsam da son yıllarda biraz sosyal medyada çok akıl dışı paylaşımlarda bulunsam da yani ne kadar dejenereleşmiş olabilirim ki, böyle bir aileden geliyorum. Özüme döndüm diyebilirim. 10 aylık çok iyi bir şeydi benim için. Ailemin bana öğrettiklerini hatırlamaktı, onlara kavuşacağım için çok mutluyum’’ ifadelerini kullandı.

Bahar Candan kimdir? Bahar Candan neden hapisteydi suçu ne?
Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan'ın aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme aralarında Bahar Candan'ın da bulunduğu 6 sanığın tahliyesine karar verdi. Peki, Bahar Candan kimdir? Bahar Candan neden hapisteydi suçu ne?
Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Alisya Bahar Candan'ın da aralarında yer aldığı bazı tutuklu sanıklar hazır bulundu. Duruşmada, Gülnihal Çiçek'in de olduğu bir kısım tutuksuz sanıklar, müştekiler ve taraf avukatları da yer aldı. Duruşmada, müştekilerin beyanları ve sanıkların savunmalarının alınmasının ardından ara karar açıklandı. Heyet, Alisya Bahar Candan'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 6 sanığın tahliyesini kararlaştırdı. Bahar Candan kimdir? Bahar Candan neden hapisteydi suçu ne?

BAHAR CANDAN NEDEB HAPİSTEYDİ SUÇU NE?
İddianamede, Alisya Bahar Candan'ın ablası Gülnihal Çiçek'e göre suç örgütü içinde daha etkin rol oynadığı, sanık Çiçek'in tutuklulukta geçirdiği süre dikkate alınıp adli kontrol şartıyla tahliye edildiği anlatıldı. Alisya Bahar Candan'ın, "suç örgütüne üye olmak" ve "kişinin, kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta ya da kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurum ve kuruluşlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık" suçlarından 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti. Gülnihal Çiçek'in ise aynı suçlardan 8 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor

 

BAHAR CANDAN KİMDİR?
Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.

Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

Son olarak bir mekanda darp edildiği görüntüleri ortaya çıkan Bahar Candan, bu olayın ardından yeniden sıklıkla katıldığı sabah programlarıyla adından söz ettirmeye başladı.

 

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Parayla oynayan kim var kim yok içeriye!
Yaşam

Parayla oynayan kim var kim yok içeriye!

Sosyal medyada lüks yaşamlarıyla tanınan fenomen Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla evlerine yapılan baskın sonrasında gözaltına alındılar. Sevk edildikleri adliyede tutuklandılar.

Fenomen Bahar Candan'ın savcılık ifadesinde
3. Sayfa

Fenomen Bahar Candan'ın savcılık ifadesinde

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan’nın savcılık ifadesi alınmaya başlandı. Devamı haberimizde....

Candan kardeşler adliyede
Yaşam

Candan kardeşler adliyede

"Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul’da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne getirildi.

Candan kardeşler adliyede
Yaşam

Candan kardeşler adliyede

"Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul’da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne getirildi.

Engin Polat ve beraberinde 4 kişi tahliye oldu
Bölgesel

Engin Polat ve beraberinde 4 kişi tahliye oldu

İstanbul Anadolu Adliyesi’nde görülen duruşmada verilen ara karar sonrası hakkında tahliye kararı verilen Engin Polat ve beraberinde 4 kişi Çorlu Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye oldu.

Dilan ve Engin Polat için tahliye kararı! Dilan Polat'tan sevinç çığlıkları
Yaşam

Dilan ve Engin Polat için tahliye kararı! Dilan Polat'tan sevinç çığlıkları

Dilan Polat’ın sevinç çığlıklarıyla karşılanan tahliye kararı, Engin Polat ve diğer sanıkların tahliyesiyle sonuçlandı. Kara para aklama davasında yaşanan gelişmeler için detaylar burada!