Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 27 Mart Perşembe günü Burdur’u ziyaret edecek. AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından aktarılan bilgiye göre, Saat 15.30’da AK Parti Burdur İl Başkanlığı’na teşkilat ziyareti gerçekleştirecek.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı, ziyaretle ilgili yapılan Açıklamada, Kacır’ın parti binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geleceği ifade edildi.
Burdur İl Başkanlığı tarafından aktarılanlara göre, "Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın Burdur ziyareti kapsamında 27 Mart 2025 Perşembe günü saat 15:30 da AK Parti Burdur İl Başkanlığı binasında teşkilat ziyaretinde bulunacaktır. Tüm basın mensuplarımız davetlidir. " denildi.
Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bakan Kacır ile Bucak OSB’ye yapılması planlanan yatırımlar için görüştü. Destek sinyali verildi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Burdur ziyaretinde Kızılkaya Belediyesi standını ziyaret etti. Başkan İlkay Güngör, özel hediyeler takdim etti.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Burdur ziyaretinde 2030 stratejisini anlattı, yeni bilim merkezi ve yatırımların müjdesini verdi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Burdur'u ziyaret ederek, Salda Gölü'ne kurulacak Bilim Merkezi dahil önemli projeleri açıkladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Burdur ziyaretinde Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin’den ilçenin taleplerini dinledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “OSB’lerde tahsise açılan tüm yatırım yerlerini çevrimiçi erişime sunduğumuz uygulamanın ilk 4 ayında; 153 OSB’de bin 76 yatırım yeri için sanayicilerimiz 2 bin 10 başvuru gerçekleştirdi. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat rotasında; Durmak, duraksamak yok” dedi.
Yorumlar (0)