Balıkesir’de trafik polis ekipleri il genelinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetim yaptı. Trafik polisleri 747 aracı denetlerken, 27 aracı trafikten men etti.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü , Balıkesir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Trafik Ekiplerince il genelinde yapılan denetimlerde; trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde motosiklet kullanmaya yöneltmek, kasksız ve teknik yetersizliklerden kaynaklanabilecek trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla Motosiklet ve Motorlu Bisiklet araçlarına yönelik yapılan Trafik denetimlerinde; 747 araç kontrol edilirken, eksikleri görülen 251 araca 492 bin 755 TL. idari para cezası uygulandı. 27 araç ise trafikten men edildi.
İHA
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kamyonetin kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan olmadı.
Niğde İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri hemzemin geçitlerde denetim gerçekleştirdi.
Afyonkarahisar’da güvenlik güçleri tarafından araç sürücülerine yönelik yapılan trafik kontrol denetiminde 532 araç sürücüsüne 800 bin TL’ye yakın para cezası kesildi.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, il genelinde yaptıkları denetimlerde 123 araca/sürücüsüne trafik idari para cezası uyguladı. Ayrıca, 13 araç trafikten men edildi ve 7 adet sürücü belgesi geri alındı.
Kırıkkale’de dikkatsiz sürücülerin kural ihlali yapması neticesinde yaşanan trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
Isparta'da polis ekiplerince 6 farklı noktada yapılan denetimlerde 241 şahıs ve 87 araç sorgulandı, 7 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Yorumlar (0)