Balıkesir'de Vizyon Kulübü Sertifika Töreni! Gençler Kariyer Atölyelerinden Faydalandı

Balıkesir Gençlik Merkezi'nde Kariyer Planlama, CV ve Motivasyon Mektubu Yazma Becerisi gibi konularda eğitim alan gençler, sertifika töreninde edindikleri güzel kazanımlar için teşekkür etti.

Balıkesir'de Vizyon Kulübü Sertifika Töreni! Gençler Kariyer Atölyelerinden Faydalandı

Balıkesir Gençlik Merkezinde, Kariyer Planlama, CV ve Motivasyon Mektubu Yazma Becerisi ve Etkili Linkedin Kullanımı, Mülakat Teknikleri, İş ve Staj İmkanları, Geleceğin Meslekleri ve Becerileri, Tasarım Odaklı Düşünme ve İnovasyon modüllerinde eğitim alan gençler, gerçekleştirilen sertifika töreninde katıldıkları programdan güzel kazanımlar edindiklerini, gelişimlerine büyük katkı sağladıklarını dile getirip, teşekkür etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri’nde faaliyet gösteren Vizyon Kulübü, gençlerin ilgilerini sivil toplum çalışmalarına çekmek, kişisel gelişimlerine destek olmak ve uluslararası gençlik çalışmalarını desteklemek için gençlik çalışanları tarafından kurulmuştur. Tüm gençlik merkezlerinde gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan ve belirlenen çerçevede faaliyetler gerçekleştiren Vizyon Kulübü ayrıca bu faaliyetlerin geliştirilmesine katkıda bulunuyor.
Vizyon Kulübü, Uluslararası Çalışmalar Modülü ve Kariyer Çalışmaları Modülü ile ülkemizdeki gençlerin 21. yüzyıl yetkinliklerini kazanmasını, uluslararası gençlik çalışmalarının yerel düzeyde uygulanmasını ve gençlerin kişisel gelişimini destekleyen konuları kapsıyor.
Kulüp, Denge, Dönüşüm ve Döngü kavramları doğrultusunda çalışmalar yürütüyor. Denge: Yereldeki gençlik çalışmalarında uluslararası bir yaklaşım benimsemeyi amaçlar ve yerel ile uluslararası çalışmalar arasındaki dengeyi sağlar. Dönüşüm: Gençlik sektöründe yeni metotların benimsenmesini hedefler ve ülke gençlerinin kişisel gelişimini destekler. Döngü: Gençlik sektöründe yapılan çalışmaların sürdürülebilir olmasına katkıda bulunur.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, ”Vizyon Kulübü Kariyer Atölyeleri, gençlerin, ulusal ve uluslararası çalışmalarında üretkenliklerinin ortaya çıkarılmasına ve kariyerlerine yön verecek bilgi ve donanıma sahip olmalarına katkı sağlıyor. Farklı alanlarda aldıkları eğitimler ve gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar, gelişimlerine destek oluyor. Gençlerimizin, kişisel gelişimini destekleyecek ve profesyonel hayata hazırlanmalarına yardımcı olacak atölyelerden aktif bir şekilde faydalanmaları bizleri sevindiriyor. Bizler, bu konuda Gençlik Merkezlerimizde yürütmüş olduğumuz projelerle, uluslararası çalışmaların tanıtılması ve uygulanması, gençlerimiz için küresel fırsatların yerel düzeyde erişilebilir olması, gençlerin ilgisinin sivil toplum çalışmalarına çekilmeleri ve 21. Yüzyıl yetkinliklerini kazanmalarının sağlanması adına yanlarında olarak desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

19 Mayıs Çameli’nde coşkuyla kutlandı
Spor

19 Mayıs Çameli’nde coşkuyla kutlandı

Denizli’nin Çameli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

Burhaniye'de 19 Mayıs Coşku ile Kutlandı
Etkinlik

Burhaniye'de 19 Mayıs Coşku ile Kutlandı

Burhaniye ilçesindeki 8 Eylül Stadında gerçekleştirilen törene, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutan Vekili Albay Murat Özkan, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Samsun2da 19 Mayıs için düzenlenen gemi tören geçişi yoğun ilgi gördü
Etkinlik

Samsun2da 19 Mayıs için düzenlenen gemi tören geçişi yoğun ilgi gördü

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen gemi tören geçişi binlerce kişi tarafından ilgiyle takip edildi.

Bucak'ta 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Bölgesel

Bucak'ta 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Burdur'un Bucak ilçesinde tüm yurtta olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk Anma ve Gençlik spor Bayramı Coşkusu yaşandı.

Havran'da Çocuklar Geleneksel Oyunlarla Buluştu!
Etkinlik

Havran'da Çocuklar Geleneksel Oyunlarla Buluştu!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığının işbirliğiyle düzenlenen Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların 2. 3. 4. ve 5. sınıflarının katıldığı "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" ödül töreni Havran Kocaseyit Kapalı Spor salonunda yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Manisa’da  10. yılında Soma Maden Şehitleri anıldı
Yaşam

Manisa’da 10. yılında Soma Maden Şehitleri anıldı

Manisa’da 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Maden Kazasında yakınlarını kaybedenler acılı aileler, facianın 10. yılında Soma Maden Şehitliğine akın etti.