Antalya

Barbaros Çay Bahçesi eski günlerine döndü

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve modern bir görüntüye kavuşturularak hizmet vermeye devam eden EKDAĞ Barbaros Çay Bahçesi, eski günlerindeki gibi yine buluşma adresi oluyor. Devamı haberimizde...

Barbaros Çay Bahçesi eski günlerine döndü

Çaylar demli sohbetler keyifli

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve modern bir görüntüye kavuşturularak hizmet vermeye devam eden EKDAĞ Barbaros Çay Bahçesi, eski günlerindeki gibi yine buluşma adresi oluyor.

Antalyalıların hatıralarında önemli bir yer tutan Barbaros Çay Bahçesi, yenileme çalışmalarının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal tesis olarak hizmet vermeye devam ediyor. Modern ve yeni yüzüyle Barbaros Çay Bahçesi’nde denize karşı konumuyla keyifli çay sohbetleri gerçekleşiyor.


ESKİ YERİNDE YENİ YÜZÜYLE KONFORLU HİZMET


Konyaaltı Caddesi üzerinde yer alan ve EKDAĞ A.Ş tarafından işletilen Barbaros Çay Bahçesi açık oturma alanı 120, kapalı alan 80 olmak üzere toplam 200 kişiye hizmet verebiliyor. Çeşitli lezzetlerin sunulduğu Barbaros Çay Bahçesi, kafe ve mutfak bölümüyle, eskiden olduğu gibi keyifli çay sohbetlerinin yaşandığı bir mekan oldu.


YENİDEN BULUŞMA NOKTASI


Gençlerin, arkadaş gruplarının ve ailelerin buluşma noktası olan Barbaros Çay Bahçesi’nin hizmetinden vatandaşlar çok memnun. Yenilenen çay bahçesinin eskisine göre daha modern ve kaliteli olduğuna dikkat çeken Güler Şimşek, “Büyükşehir Belediyesi burasını yenileyip bu haliyle hizmetine açmasına sevindim. Emekli bir vatandaş olarak, fiyatlar dışarıdakileri göre gayet uygun. Arkadaşlarımla buraya geliyor sohbet ediyor keyifli vakit geçiriyoruz” diye konuştu.


MENÜLERİ LEZZETLİ FİYATLARI UYGUN


Uzun yıllardır Barbaros Çay Bahçesi’ne geldiğini söyleyen Ayşe Tuğba Korkmaz, “Eski halini iyi biliyorum, köhne ve salaş bir durumdaydı. Büyükşehir Belediyesi burayı yenileyerek estetik bir hale getirdi. Konforu, menüleri ve fiyatları her şey mükemmel. Büyükşehir Belediyesi burasını tertemiz yaptı çok teşekkürler” dedi.


GENÇLER DE MEMNUN


Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Arda Aytemur da, “Nezih, modern ve kaliteli bir yer olmuş. Biz gençlerin de uygun fiyatlarla lezzetli menüler yiyip oturabileceği bir yerin yapılması bizleri memnun etti” ifadelerini kullandı.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta genç adam evinde ölü bulundu
Bölgesel

Bucak'ta genç adam evinde ölü bulundu

Burdur'un Bucak ilçesinde akşam saatlerinde 31 yaşındaki genç adam evinde ölü bulundu.

Polisten Operasyon  196 aranan kişi ve neler yakalandı neler
Bölgesel

Polisten Operasyon 196 aranan kişi ve neler yakalandı neler

ANTALYA POLİSTEN HUZUR OPERASYONU... 50'Sİ MOTORİZE 250 EKİP, 4000 PERSONELİN KATILDIĞI HUZUR OPERASYONUNDA NELER YAKALANDI NELER

Anneler gününe özel yarışma! Antalya Valisi de yarıştı
Bölgesel

Anneler gününe özel yarışma! Antalya Valisi de yarıştı

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Topluluğu, Anneler Günü'ne özel "Annelerin ve Anneliğin Değerini Bilmek" temalı bir menemen yapma yarışması düzenledi.

Anneler Günü'ne Özel Hediye! Anneleri için tasarladılar
Bölgesel

Anneler Günü'ne Özel Hediye! Anneleri için tasarladılar

Konyaaltı Belediyesi, Anneler Günü'nü özel kılmak için "Bir Tutam Yeşillik, Bir Dolu Sevgi Anneler Günü Teraryum Atölyesi" düzenledi. HayatPark'ta gerçekleşen atölyede vatandaşlar, anneleri için en güzel teraryumu tasarladı.

Engellilere Destek İçin Bucak'ta Pilav Etkinliği
Bölgesel

Engellilere Destek İçin Bucak'ta Pilav Etkinliği

Bucak Engelliler Derneği tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla Bucak İncirhan piknik alanında pilav etkinliği gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde...

Mayıs Ayında don felaketi! Asma bağları zarar gördü
Bölgesel

Mayıs Ayında don felaketi! Asma bağları zarar gördü

Burdur'un Ağlasun ilçesinde Mayıs ayının 6. gecesi yaşanan don olayı, Derya Güngör'e ait 10 dönümlük asma bağlarına büyük zarar verdi.