Fotoğraf Sanatçısı ,Oyuncu Barış Kerim Cesur Denizli’nin Çal İlçesine Konuk Oluyorlar, 27 Eylül- 2 Ekim Tarihleri Arasında Çal İlçesinde Gerçekleşecek Etkinliklerle Fotoğraf Severlerle Buluşacak Olan Sanatçıların İlk Programı 30 Eylül Cumartesi Çal Foto Safarisiyle Başlayacak. Sonra İlçe Merkezini ve Çal Çevresini Fotoğraflayacak Olan Sanatçı Denizli de de Çeşitli Programlar Gerçekleştirecek Ardından 2 Ekim Pazartesi Çal Kültür Sarayında Gerçekleşecek Söyleşi Programlarıyla Etkinlikler Sona Erecek Etkinliklere Fotoğraf Severlerin ve Halkın Yoğun İlgisi Bekleniyor.
Fotoğraf sanatçılarından Yusuf Tuvi, Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi’ni ziyaret etti. TURFOT ve Görsel Kültür ve Fotoğraf Sanatı Derneği, ülkemizin önemli fotoğraf sanatçılarından Yusuf Tuvi’nin 50. Sanat Yılını da kutladı.
Esenler Belediyesi, Mekke-i Mükerreme, Medine-i Münevvere ve Kudüs-ü Şerif’te bulunan üç mescidin fotoğraflarından oluşan ‘Üç Harem-i Şerif Sergisi’nin açılışına ev sahipliği yaptı.
Antalyalı bir grup fotoğrafçı, ilk olarak kabul edilmedikleri ve son anda girdikleri dünyanın en prestijli fotoğraf yarışmasında dünya 12'incisi olarak Türkiye'den üst sıralarda dereceye giren 3 kulüpten birisi oldu.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Uluslararası Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğraflar Manisa’nın Turgutlu ilçesinde sergilenerek vatandaşların beğenisine sunuldu.
Rize fırtına dev dalgalar sırasında sahil bandını altüst eden felaket, fotoğraf çeken iki kadını neredeyse dalgalara kurban ediyordu. Rize fırtına dev dalgalar etkisiyle parklar, işletmeler ve ağaçlar zarar görürken, ekipler şimdiden enkazı temizlemeye başladı.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen 21. Devlet Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)