Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğitimci Batuhan Kürkçü’nün ‘Hayat Seni Çağırıyor’ isimli söyleşisine katılarak, öğrencilerle buluştu.
IBKM içerisine bir kütüphane açtıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu kütüphanenin de yeterli olmadığını bildiklerini, önümüzdeki günlerde şehrin farklı noktalarında 3 tane daha kütüphane açacaklarını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Bu kütüphanelerimizi Akkent, Davraz ve Vatan Mahallelerimizde açacağız. Bu da yeterli değil. Mevcut otogarı önümüzdeki ay yeni yerine taşıyacağız. Eski otogar yerine de bin 500 kişinin aynı anda ders çalışabileceği, etkileşim merkezlerinin içerisinde olduğu, bir bölümünün 7 gün 24 saat çalışabileceği büyük bir kütüphane yapıyoruz. Hem eğleneceğiz hem ders çalışacağız, hem de kariyerimizi en üst seviyeye taşıyacağız. Hedeflere ulaşmak için çalışmak, mücadele etmek ve kararlı olmak lazım. Tüm bunlar için inanmak gerekir. İnandıktan sonra başarısız olmak gibi bir şey olmaz” görüşlerinde bulundu.
Salondaki öğrencilerle yıllar sonra karşılaşabileceklerini, karşılaştıklarında kariyerleriyle ilgili kendisine güzel şeyler söyleyeceklerine inandığını belirten Başkan Başdeğirmen, “Yıllar sonra karşılaştığımızda ‘başkanım siz IBKM’de bizimle konuşmuştunuz, ben şu anda bu holdingin CEO’suyum' ya da 'şu bakanlıkta şu birimdeyim', belki de 'bakanım' diyeceksiniz. Bunları duyacağız sizlerden. Ben sizlere inanıyor ve güveniyorum” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konuşmasının ardından Eğitimci Batuhan Kürkçü’ye günün anısına gül ve lavanta tablosu hediye etti. Daha sonra Kürkçü, öğrencilerle ‘Hayat Seni Çağırıyor’ söyleşisi gerçekleştirdi.
Isparta'da, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatlarıyla cami tuvaletleri yenilendi ve vatandaşların kullanımına bedavaya sunuldu.
Isparta Belediyesi, Aksu ilçesi Karağı köyünde Şehriban Akbay ve 3 çocuğunun yaşadığı evin yanarak kullanılamaz hale gelmesinin ardından harekete geçti.
Isparta Belediyesi, şehir merkezinde gerçekleştirdiği atık pil toplama kampanyasına köy okullarını da dahil etti.
Isparta’da Fatih Mahallesi’nde yaşayan Adile Ağun, 16 yıldır engelli oğlu Muhammet Eren’i dışarı çıkarmak için evinden 2 kat sırtında indirip çıkarıyordu.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i Melikgazi'de ağırlayarak ilçede hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri inceledi. Detaylar haberimizde..
Isparta Belediyesi, şehirde vatandaşların yoğun olarak kullandığı otobüs duraklarını kapalı durak haline getirmeye devam ediyor.
Yorumlar (0)