BBP Bucak Belediye Başkan Adayı Tekten Yılmaz, Bucak ilçesi için projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan adayı Yılmaz, Bucak’a çok katlı bir iş merkezi kazandırarak hem vatandaşlar hem de esnaflar için rahat alışveriş yapma imkanı sağlayacaklarını ifade etti.
Başkan adayı Tekten Yılmaz açıklamasında “Sizlerin desteği ile seçimden zaferle ayrılırsak ilk yapacaklarımızdan birisi Bucak ilçemize iş merkezi yapmak olacak. Bu merkez ile hem esnafımıza hem de Bucak halkına rahat alışveriş yapma imkanı sağlayacağız.
Bu merkez faaliyete geçtiğinde,
-Ilk kat sarraflar ve kuyumcular çarşısı,
-İkinci kat giyimciler,eşarpçılar ve tuhafiyeciler çarşısı,
-Üçüncü kat ayakkabıcılar ve çantacılar çarşısı,
-Bir diğer katı ise sinema salonu olacak.
Bu alışveriş merkezinde öncelik, mevcut esnaf kardeşlerimize tanınacak. Uygun fiyata kiralayıp esnafımızın para kazanmasını sağlayacağız. Çünkü esnafımız para kazanırsa Bucak’ın yüzü güler.
Bu hedeflerimizi gerçekleştirebilmek için siyasi görüşünüz ne olursa olsun hepinizin desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Burdurlu mermer firmaları, İzmir’de düzenlenen uluslararası doğaltaş fuarında yoğun ilgi gördü. İş dünyası, sektörün gücünü ortaya koydu.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, MARBLE İzmir Fuarı’nda Burdurlu ve Bucaklı firmaları ziyaret ederek destek verdi. Fuara katılım yoğun ilgi gördü.
Burdur Valisi, Belediye Başkanı ve protokol üyeleri İzmir Burdurlular Derneği’ni ziyaret ederek iş birliği mesajı verdi.
Burdur Karamanlı’da doğalgaz şebekesinin son kısmı Mayıs ayında başlıyor. Belediye Başkanı Selimoğlu çalışmanın Temmuz sonunda tamamlanacağını duyurdu.
TÜRKŞEKER, Burdur dahil 10 ilde 1685 daimi işçi alımı yapacak. Alımlar kapsamında Burdur Şeker Fabrikasına 130 daimi işçi alımı yapılacak. Başvurular 14-18 Nisan 2025 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak.
Vali Bilgihan ve beraberindeki heyet, İzmir’deki Marble Fuarı’nda Burdurlu 40’tan fazla firmayı ziyaret etti. Sektöre destek mesajı verildi.
Yorumlar (0)