Burdur / Karamanlı

Başkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldı

Ahmet Tural, Karamanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu’nda birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Başkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldı

Burdur’un Karamanlı ilçesinde düzenlenen S.S. Karamanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu, geniş katılım ve birlik havasıyla gerçekleşti. 6. Bölge Esnaf Kredi ve Kefalet Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın katılımıyla yapılan genel kurulda, esnaf camiasına güçlü bir destek mesajı verildi.

Ahmet Tural, genel kurulda yaptığı konuşmada esnaf ve sanatkarların ekonomideki önemine dikkat çekti. Kooperatiflerin, esnafların finansmana erişimini kolaylaştırarak işlerini büyütmelerine destek sağladığını belirten Tural, genel kurulun bu anlamda önemli kararların alındığı bir platform olduğunu vurguladı.

"Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece daha büyük başarılara imza atacağız" diyen Başkan Ahmet Tural, kooperatif üyelerinin dayanışmasının bu sürecin temel taşı olduğunu belirtti.

Karamanlı’da düzenlenen genel kurul, hem esnafların sorunlarını masaya yatırma hem de ortak çözüm önerileri geliştirme açısından verimli geçti. 

Başkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldıBaşkan Ahmet Tural Burdur Karamanlı'da genel kurula katıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Ahmet Tural'dan Başkan Fatih Selimoğlu'na ziyaret
Bölgesel

Başkan Ahmet Tural'dan Başkan Fatih Selimoğlu'na ziyaret

6. Bölge Esnaf Kredi ve Kefalet Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Ahmet Tural'ın acı günü! Acı haberi duyurdu
Bölgesel

Başkan Ahmet Tural'ın acı günü! Acı haberi duyurdu

6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, babası Mustafa Tural’ın vefatını duyurdu. Cenaze töreni Perşembe günü öğle namazına müteakip Isparta'da yapılacak.

Başkan Ahmet Tural güven tazeledi
Bölgesel

Başkan Ahmet Tural güven tazeledi

6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği genel kurulunda Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, yeniden başkan seçildi.

Sağlıkta değişim sendikasında genel kurul heyecanı 'Kırgınlık ve Kızgınlık İçin Yola Çıkmadık'
Bölgesel

Sağlıkta değişim sendikasında genel kurul heyecanı 'Kırgınlık ve Kızgınlık İçin Yola Çıkmadık'

Sağlıkta Değişim Sendikası, 1. Olağan Genel Kurulu’nu yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Sendikanın hedefleri, 81 ilde yapılanma çalışmaları ve kültürel faaliyetlere odaklanma mesajı öne çıktı.

2025 bütçesi ve yargı düzenlemeleri  Boşanma davaları, casusluk suçları ve noter çalışma düzenlemeleri gibi kritik konular TBMM gündeminde
Yaşam

2025 bütçesi ve yargı düzenlemeleri Boşanma davaları, casusluk suçları ve noter çalışma düzenlemeleri gibi kritik konular TBMM gündeminde

TBMM, 10 Kasım haftasında yargı reformları ve 2025 yılı bütçesi üzerine önemli görüşmelere başlıyor. Boşanma davaları, casusluk suçları ve noter çalışma düzenlemeleri gibi kritik konular gündemde.

Başkan Meçikoğlu OSBÜK 22. Olağan Genel Kurulu'nda!
Bölgesel

Başkan Meçikoğlu OSBÜK 22. Olağan Genel Kurulu'nda!

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde gerçekleşen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu'nun (OSBÜK) 22. Olağan Genel Kurulu'na katıldı.