Başkan Akbulut, Milletvekili Aday Adaylığı Açıkladı

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İl Binası önünde düzenlediği basın açıklaması ile il başkanlığı görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Başkan Akbulut, Milletvekili Aday Adaylığı Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, 2023 genel seçimlerinde Burdur’dan CHP Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Akbulut, “Burdur’umuzu tüm Türkiye’de marka bir şehir yapabilmek için, Burdur’da partimizi birinci parti yapabilmek için 11 ilçesiyle 194 köyüyle Burdur’umuzu şaha kaldırabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.” dedi.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İl Binası önünde düzenlediği basın açıklaması ile il başkanlığı görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Eşi Esra Akbulut ile partililerine balkondan seslenen İzzet Akbulut, duygusal anlar yaşadı.

“MAKAMLARDA OTURMAYA DEĞİL VATANDAŞIMIZIN SÜREKLİ YANINDA OLMAYA ÖZEN GÖSTERDİK”

CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulut, partililerine yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Bundan yaklaşık 5 sene önce henüz 34 yaşındayken partimin il başkanlığı görevini üstlenmiştim. Türkiye’nin kaderini ve sistemini değiştiren o 2018 Haziran seçimlerine 2 aydan daha az bir kısa süre kalmıştı. Benim ve tüm yönetici arkadaşlarımızın omuzlarındaki yük çok fazlaydı. Ama şiarımız belliydi. Bütün ümidim gençliktedir diyen atamızı mahcup etmeyecektik. 2018 seçimleri bizler için çok da istediğimiz gibi olmadı. Ama yine de pes etmemeye kararlıydık. Sıkmadık el bırakmayacaktık, çalmadık kapı bırakmayacaktık. Kim nerede bizi ön yargıyla karşılarsa karşılasın muhakkak ki o duvarları yıkacak, sevgi köprülerini oluşturacaktık. Kibiri partimizin kapısından sokmadık. Makamlarda oturmaya değil vatandaşımızın sürekli yanında olmaya özen gösterdik. İnsanlardan sevgimizi, saygımızı, makamımızla değil davranışlarımızla ve çalışmalarımızla kazanmaya çalıştık. Yani makamdan karakter almaya değil o makamlara karakter vermeye gelmiştik. İl başkanlığında hatıralar biriktirmekten çok, makamda oturmaktan çok, Bucak’ın Çamlık’ında, Dutalanı’nda Çeltikçi’nin Bağsaray’ında, Kuzköy’ünde, Ağlasun’un Yazır’ın da, Mamak’ında, merkezin Kurna’sında, Karakent’inde, Kemer’in Belenli’sinde, Pınarbaşı’nda, Yeşilova’nın Güney’inde, Doğanbaba’sında, Karamanlı’nın Mürseller’inde, Payamlı’sında, Tefenni’nin Beyköy’ünde, Hasanpaşa’sında, Çavdır’ın Dengere’sinde, Kozağacı’nda, Gölhisar’ın Hisarardı’nda, Kargalı’sında, Dirmil’in Çörten’inde, Ballık’ında daha çok hatıralar biriktirdik. Bu 5 yıllık süreçte omuz omuza beraber yol yürüdüğüm cefakar, vefakar tüm il yöneticisi arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

“BURDUR’UMUZU TÜRKİYE’DE MARKA BİR ŞEHİR YAPABİLMEK İÇİN CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM”

Ben bugün bir veda için karşınızda değilim tam aksine yeni umutların, yeni temennilerin, yeni bir yolculuğun ilk adımını atmak için karşınızdayım. Bugün itibariyle 2018’den bu yana onurla, gururla sürdürdüğüm il başkanlığı görevimden istifa ediyorum. İl başkanlığında yapmaya çalıştığım gibi mesaimin birçoğunu memleketime harcamak için gerek meclis, gerek ilimizde yapacağımız çalışmalar ile Burdur’umuzu tüm Türkiye’de marka bir şehir yapabilmek için, 1973 yılından beri hasret çektiğimiz o büyük özlemi gerçekleştirebilmek için, Burdur’da partimizi birinci parti yapabilmek için, 11 ilçesiyle 194 köyüyle Burdur’umuzu şaha kaldırabilmek için çocukluğumuzun, gençliğimizin, geleceğimizin partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Şunu belirtmek isterim ki, ben bu partinin öz evladıyım. Ömrüm boyunca konumum ne olursa olsun vatanımın ve partimin başarısı için çalışacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Gecemle gündüzüm ile partime ve hemşerilerime adadığım tüm haklarım helal olsun. Sizler de bana haklarınızı helal ediniz. Çok daha aydınlık günlerde huzur, refah ve mutluluk içerisinde cennet ilimiz Burdur’umuzun, her yönüyle çok daha geliştiği güzel günleri hep birlikte inşa etmek dileğiyle hepinize çok teşekkür ediyorum.”

MUHAMMET FATİH BAŞCI / burduryenigün

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çiğ süt fiyatlarında artış yetersiz! Ne üretici ne tüketici memnun
Bölgesel

Çiğ süt fiyatlarında artış yetersiz! Ne üretici ne tüketici memnun

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada, süt fiyatlarına yapılan yüzde 8,5 oranındaki zammın yeterli olmadığını belirterek çiftçilerin ve süt üreticilerinin mali durumuna dikkat çekti.

İzzet Akbulut'tan  Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd'a Ziyaret
Bölgesel

İzzet Akbulut'tan Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd'a Ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Çavdır Belediye Başkanı Okan Kurd'u makamında ziyaret etti.

Başkan Yücel'e Milletvekilli Akbulut'tan ziyaret
Bölgesel

Başkan Yücel'e Milletvekilli Akbulut'tan ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Yeşilova Belediye Başkanı Ali Okun Yücel'i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Akbulut'tan Başkan Gümüş'e ziyaret
Bölgesel

Milletvekili Akbulut'tan Başkan Gümüş'e ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ü makamında ziyaret etti

Hülya Gümüş, Parti Yetkilileriyle Buluştu: Tebrik Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı!
Bölgesel

Hülya Gümüş, Parti Yetkilileriyle Buluştu: Tebrik Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı!

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili Sayın İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, Çavdır Belediye Başkanı Sayın Ali Okan Yücel, Yeşilova Belediye Başkanı Sayın Okan Kurd ve diğer parti yetkilileri ile bir araya gelerek yapılan tebrik ve teşekkür ziyaretlerine ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Heyetinden Başkan Meçikoğluna ziyaret
Bölgesel

Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Heyetinden Başkan Meçikoğluna ziyaret

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Danışman Deniz Tunç, Burdur Sevgi Çiçekleri Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Abdullah Bülbül ve İş İnsanı Aykut Minaz ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.