Başkan Aktaş daha çok işimiz var dedi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Demirtaş mahallesi sakinleri tarafından, yağmurlu havaya rağmen büyük coşkuyla karşılandı.

Başkan Aktaş daha çok işimiz var dedi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Demirtaş mahallesi sakinleri tarafından, yağmurlu havaya rağmen büyük coşkuyla karşılandı. Önümüzdeki dönem Osmangazi ve Bursa’daki değişim ve dönüşümü herkesin göreceğini anlatan Başkan Aktaş, yeni dönem yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarına vurgu yaptı.
Bursa’ya dair yeni dönem projelerini açıklayarak daha yaşanabilir bir şehir için hareket eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan ayının ikinci akşamında Bursa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği BUSİAD’ın geleneksel olarak düzenlediği iftar programına katıldı. Teravih namazını Demirtaş Merkez Cami’nde kılan Başkan Alinur Aktaş, namaz çıkışı Demirtaş mahallesi sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Refik Özen, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da yer aldığı buluşmada, Başkan Aktaş cami bahçesinde toplanan vatandaşlarla hasbihal ederek taleplerini not aldı.
‘’Daha yapacak çok işimiz var’’
Gerçekleşen buluşmada Demirtaş mahallesine kazandırılan eserleri anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Kültür merkezimiz burada, Kırantepe Mesire Alanı 15 senedir el atılmıyordu tamamlandı Allah’a şükürler olsun. Otoban bağlantısı olsun diyorduk Organize Sanayi Bölgesi’nden tamamlandı. Allah’ın izniyle ve Sakarya mahallesinde de dere ıslahını bitirdik" dedi.
Tüm alt yapıların ve tüm içme suyu hatlarının yenilendiğini de belirten Başkan Aktaş, "Demirtaş Mesire Alanı 25 senedir atıl vaziyetteydi onu da tamamladık, bitirdik. Mevcut stadyumumuz da 16 sene sonra Demirtaşlı gençlerimiz rahat sporlarını yapabilsinler diye başlattığımız çalışmaları tamamlamak üzereyiz. Hemen yanı başında spor tesislerini tamamladık. 12 yıl sonra halı sahamızı da kazandırmış olduk. Daha da yapacak çok işimiz var" diye ifade etti.
Tüm vatandaşlara Ramazan ayının mübarek olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yağışlı havaya rağmen yapılan coşkulu karşılama için teşekkürlerini sundu. Demirtaş mahallesi sakinleri ile gerçekleştirilen buluşmanın ardından meclis üyesi Ali Tülek’in seçim ofisi açılışına katılan Başkan Aktaş, beraberindeki isimler ve davetlilerle hasbihalde bulundu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Isparta'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
Bölgesel

Isparta'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?

Isparta'da 19 Mayıs 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Isparta'da yarın elektrikler kesilecek mi? Isparta'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdur Dikkat! Yarın  Elektrikler olmayacak!
Bölgesel

Burdur Dikkat! Yarın Elektrikler olmayacak!

Burdur'da 19 Mayıs 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte saatler..
Bölgesel

Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte saatler..

Muğla'da 19 Mayıs 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Antalya'da elektrikler kesik? Ne zaman gelecek? İşte detaylar..
Bölgesel

Antalya'da elektrikler kesik? Ne zaman gelecek? İşte detaylar..

Antalya'da 19 Mayıs Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Antalya'da yarın elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

 Tunceli’de kaçakçılık ve organize suçlara yönelik denetim

Tunceli’de kaçakçılık ve organize suçlara yönelik denetim

Tunceli’de polis ekipleri tarafından yapılan denetimde, 8 şahıs gözaltına alınırken 6 şahsa ise FETÖ/PYD’den işlem yapıldı.

Bandırma’ya gelecek yatırımlara yön verecek projeye imza atılıyor
Yaşam

Bandırma’ya gelecek yatırımlara yön verecek projeye imza atılıyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen Güney Marmara Bölgesi Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Teknik Destek Programına, “Bandırma Serbest Bölgesi Fizibilite Raporu” konulu proje ile başvuru yapan Bandırma Ticaret Odası, teknik destek almaya hak kazandı.