Denizli Büyükşehir Belediyesi, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayacak olan 28’inci Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2025’te, şehrin tarihi ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerini tanıtmak için yerini alacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5-7 Şubat 2025 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 28’inci Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT 2025’te boy gösterecek. Dünyanın en büyük 4 turizm fuarı arasında gösterilen her yıl 30 Bine yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil destinasyonlarının ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce tatil tüketicisini ağırlayan fuarda ‘Turizm Şehri Denizli’ Denizli Büyükşehir Belediyesince temsil edilecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi EMITT 2025 Fuarı’nda Hall-7 Standa-7471’de yer alacak. Ziyaretçiler kentin tamamını özellikle ‘Lykos’u keşfet’ sloganıyla antik kentleri yakından tanıma fırsatını burada yakalayacak. Denizli’nin turizm potansiyelini artırmak ve kente daha fazla turist çekmek amacıyla hazırlanan stantta, Denizli Büyükşehir Belediyesi şehrin öne çıkan değerlerini sunacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale’nin beyaz travertenlerinden Lykos Vadisi kentlerine, termal turizmden kış turizmi ve doğa sporlarına kadar şehir turizmini en etkili şekilde tanıtarak ‘Turizm Şehri Denizli’ hedefine uygun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Çavuşoğlu, bu vesileyle EMITT 2025’e katılan herkesi Denizli’nin güzelliklerini görmeye Denizli Büyükşehir Belediyesi standına davet etti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Dünya Tüberküloz Günü kapsamında sağlık çalışma grubu öncülüğünde önemli bir etkinlik düzenledi. Detaylar haberimizde..
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi'nde içme suyu hatlarını yeniledi. Detaylar haberimizde..
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi'nde içme suyu hatlarını yeniledi. Detaylar haberimizde..
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’ne özel bir anma programı düzenledi. Detaylar haberimizde..
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve 31 Mart seçimlerinin ardından göreve seçilen 15 CHP’li ilçe başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından ortak bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde..
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, motosiklet sürücülerine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)