Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yeni dönemde de ilçeye değer katacak projeler yapmaya devam ediyor. Beş farklı mahallede yeni meydanlar inşa edileceği müjdesini veren Başkan Deniz Köken, “Herkes Taksim’de, Sultanahmet Meydanı’nda buluşuyor. Artık vatandaşlarımızı Eyüpsultan’da da çeşitli noktalarda buluşturmamız lazım” dedi.
Eyüpsultan için bugüne kadar spordan sanata, eğitimden sağlığa ilçenin yaşam kalitesini artıran 90 esere imza atan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, önümüzdeki 5 yıl için yapmayı planladığı Eyüpsultan’a değer katacak yeni projelerini tanıttı.
“Vatandaşlarımız artık Eyüpsultan’ın meydanlarında buluşacak”
"Yaşayan Şehir Eyüpsultan" temasıyla beş farklı mahallede meydan inşa edileceğini söyleyen Başkan Deniz Köken, "Herkes Taksim’de, Sultanahmet Meydanı’nda buluşuyor. Artık vatandaşlarımızı Eyüpsultan’da da çeşitli noktalarda buluşturmamız lazım. Mahallelerde buluşturalım, sonra Eyüpsultan’a insinler istiyoruz. Burada buluşup Taksim’e gitsinler ama önce bizim meydanlardaki huzuru da bir tatsınlar" dedi. Başkan Deniz Köken’in açıkladığı projelere göre; Alibeyköy, Yeşilpınar, Düğmeciler, Çırçır ve Çobançeşme Meydanları oluşturulacak.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 244 öğrenci, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A ve 2209-B öğrenci proje destek programlarında destek almaya hak kazandı.
Yeşilova Belediyesi, meydandaki çay büfelerini kaldırarak yerine kitap kafe kuruyor. Projede sona gelindi, Başkan Kurd son durumu paylaştı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenleri tarafından hazırlanan proje başvurusu akademik değerlendirme sonucu başarılı bulunarak Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’ndan (TÜBİTAK) destek almaya hak kazandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden, sokak hayvanları önemli bir adım daha.
Burdur Belediyesi, çevre ve sürdürülebilirlik alanında önemli bir başarıya imza attı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, ilin en önemli tarım ürünü olan ve Türkiye’nin ihracatında büyük paya sahip olduğu fındıkta birim alandan daha fazla ürün almak için başlattığı Fındık Verimliliği (FINVER) Projesine olan ilgi Ordu sınırlarını aştı. detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)