Burdur'da, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, 2024 yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı.
Burdur'da AK Parti'de Aday Adaylığı Başvuru Süresi Uzatıldı
Burdur'da, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı.
Özboyacı, yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Merkezimiz tarafından, 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 19.00'a kadar olan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliği aday adaylığı başvuru süresi, başvuru yoğunluğundan dolayı 5 Ocak 2024 Cuma günü saat 19.00'a kadar uzatılmıştır. İlgi ve alaka gösteren tüm aday adaylarımıza teşekkür ederiz" dedi.
Özboyacı, aday adaylığı başvurularının AK Parti İl Başkanlığı'nda yapıldığını hatırlatarak, "Partimizin kuruluş felsefesine uygun, ilimiz ve ilçelerimiz için çalışacak, hizmet etme aşkı olan herkesi adaylık başvurusunda bulunmaya davet ediyoruz" diye konuştu.
Burdur’da siyasi gerilimde Ak Parti İl Başkanı Özboyacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say’a “milletvekili adayı ol” çağrısında bulundu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, belediye başkanlarıyla ilçelerin ve beldelerin ihtiyaçlarını görüştü. Detaylar haberimizde!
AK Parti Burdur İl Yürütme Kurulu açıklandı! Başkan Mustafa Özboyacı liderliğinde güçlü isimler görev aldı. İşte yeni dönemin kadrosu
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Yaşam Standartlarının Geliştirilmesi projesi ile ilgili açıklama yaptı.
Burdur AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret ederek eğitimde Burdur’un başarısını ve güneş enerji sistemlerini değerlendirdi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur/Kemer Kemer yolu üzerindeki Boğaziçi Köprüsü’nün trafiğe açıldığını duyurdu. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)