Yapılan karaciğer naklinin ardından kontrol için gittiği hastanede ağırlaşan ve hayatını kaybeden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer (50), son yolculuğuna uğurlandı.
Geçtiğimiz yıl karaciğeri iflas eden ve yapılan nakil ile hayata tutunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e nakile bağlı göbek fıtığı teşhisi kondu. Tekrar ameliyata alınan Dinçer, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nakilden sonra 22 ay dayanabilen Başkan Dinçer’in ani ölümü ailesi ve Çinelileri yasa boğarken, düzenlenen törenle Dinçer, son yolculuğuna uğurlandı.
Memleketi Çine’ye getirilen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in naaşı ilk önce Şevketiye Mahallesi’ndeki evine getirildi. Helallik alınmasının ardından Dinçer, belediye binası önüne sirenler eşliğinde getirildi. Çine İlçe Müftüsü Yahya Ofşin tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, Başkan Dinçer, gözyaşları içinde Evciler Mezarlığı’na getirildi. Son yolculuğuna uğurlanan Dinçer’in mahalle mezarlığında defnedilmesinin ardından, törene katılan vatandaşlar, acılı aileye taziyelerini iletti. Dinçer’in eşi Tuba Dinçer ve kızları ayakta durmakta güçlük çekerken, sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.
Törene AK Parti ve CHP Aydın milletvekilleri, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile Dinçer’in ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ‘Süt Yemi Projesi’ kapsamında Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisine yüzde 15 hibeli süt yemi desteğinde bulundu.
Başvurular 21 Şubat günü mesai saati bitimine kadar CHP Genel Merkezi’ne yapılabilecek. Başvurular için 20 milletvekilinin imzası gerekecek. Bir milletvekili birden fazla aday için imza verebilecek.
Ankara Mamak Belediyesi Mabel Düğün Salonlarından Şafaktepe Konağı Düğün Salonu, yapılan çalışmaların ardından yenilenerek modern bir görünüme kavuştu. Şehit Aileleri ve Gazilerin birinci derece yakınlarına salon kullanımı ücretsiz olacak
Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer, ''Fiyat güncellemesi esnafın sıkıntılarını çözecek durumda değil. Büyükşehir böyle uygun gördü, umarım vatandaş da olumlu karşılar'' dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kahtalı Mıçe’nin ismini Antalya’da yaşatacaklarını belirterek, "O gerçekten bir vatan sevdalısı, yurt sevdalısı, çok kıymetli bir büyüğümüz, sanatçımız. Onun ismini Antalya’da uygun bir yerde yaşatacağız.
30 Haziran 2024 tarihinde Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'ın önderliğinde kurulan Gölhisar Kent Konseyi, 14 Şubat 2025 Cuma günü 2. Genel Kurulunu M. Akif Kongre salonunda gerçekleştirdi.
Yorumlar (0)