Burdur

Başkan Ercan Öztürk ve yönetiminde Bucak'a ziyaret! Plaket takdim etti

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Öztürk ve yönetim kurulu, Bucak'ta bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerde plaket takdim edildi. Detaylar burada...

Başkan Ercan Öztürk ve yönetiminde Bucak'a ziyaret! Plaket takdim etti

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Öztürk ve yönetim kurulu, Burdur'un Bucak ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen'i ve NNC Haber'i ziyaret etti. Dernek Başkanı Ercan Öztürk, ziyaretlerde plaket takdim etti.

"HERKESİ DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM"

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticilerimiz bugün bizleri ziyaret etti, çok mutlu olduk. Bir Mellili olarak, Antalya’daki tüm Mellili kardeşlerimize sevgilerimizi ve saygılarımızı yollamak istiyorum. Güzel bir görüşme gerçekleştirdik, fikir alışverişinde bulunduk. Bölgemizin kültürünü yaşatmak ve uzun vadede tüm Mellili kardeşlerimize destek olmak amacıyla çok güzel bir dayanışma derneği olduğunu düşünüyoruz. Herkesi destek vermeye davet ediyorum," dedi.

"BELDEMİZE HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ"

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen ise, "Kocaali Belediye Başkanı olarak böyle bir sivil toplum kuruluşunu beldemize kazandırdığı için Ercan abime teşekkür ediyorum. Herkese tekrardan hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah beraber beldemize çok güzel hizmetler yapabiliriz. Biz buna öncü olacağız, Ercan abimiz zaten bu konuda öncülük etti ve çok güzel projelerle beldemize hizmetler kazandıracağız," ifadelerini kullandı.

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu

Dernek Başkanı: Ercan Öztürk

Başkan Yardımcısı: Hasan Yamanol

Kurucu Genel Sekreter: Osman Yıldız

Kadın Kolları Başkanı: Gonca Ushan

Sayman: Ramazan Yılmaz

Yönetim Kurulu Üyeleri: Ali Mayda, Eda Uysaler

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği, bölgenin kültürel mirasını koruma ve geliştirme amacında olup, bu ziyaretlerle desteklerini ve projelerini paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Ercan Öztürk ve yönetiminde Bucak'a ziyaret! Plaket takdim ettiBaşkan Ercan Öztürk ve yönetiminde Bucak'a ziyaret! Plaket takdim ettiBaşkan Ercan Öztürk ve yönetiminde Bucak'a ziyaret! Plaket takdim ettiBaşkan Ercan Öztürk ve yönetiminde Bucak'a ziyaret! Plaket takdim etti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği Kuruldu!
Bölgesel

Antalya'da Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği Kuruldu!

Antalya'da Melli değerlerine ve kültürüne sahip çıkarak, gelecek nesillere aktarılmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu.

Oğuzhanspor’da İlk Başkan Adayı Belli Oldu
Spor

Oğuzhanspor’da İlk Başkan Adayı Belli Oldu

22 Haziran 2019 cumartesi günü olağan üstü kongreye gidecek Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'da ilk başkan adayı kendini açıkladı. Antalya'da Şenerler Otomotiv sahibi Ercan Öztürk, kulüp başkanlığı için aday olduğunu söyledi.

Mellililer derneği yönetimi belli oldu Hedef, 'sılaya gönül köprüsü kurmak'
Bölgesel

Mellililer derneği yönetimi belli oldu Hedef, 'sılaya gönül köprüsü kurmak'

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği kuruluş çalışmalarının ardından ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, yönetim kurulu görev dağılımı yapılırken derneğin kuruluş amacı doğrultusunda ne gibi çalışmalar yapacağı yönünde fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Bucak'ta kaza 1 yaralı! Park halindeki araca çarptı
Bölgesel

Bucak'ta kaza 1 yaralı! Park halindeki araca çarptı

Burdur'un Bucak ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, park halindeki araca çarptı. Detaylar burada...

Burdur'da 07 Temmuz elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Bölgesel

Burdur'da 07 Temmuz elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur'da 07 Temmuz 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 06 Temmuz hava durumu
Bölgesel

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 06 Temmuz hava durumu

Burdur, Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni, Yeşilova 06 Temmuz Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 06 Temmuz hava durumu raporu