Burdur / Burdur

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BURDUR’UN ŞEREF GÜNÜ KABUL EDİLEN 6 MART MESAJI

Burdur’un şeref günü olarak kabul edilen 6 Mart’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce ilimize konuk olmasının coşku ve heyecanını yaşarken içimiz buruk.

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BURDUR’UN ŞEREF GÜNÜ KABUL EDİLEN 6 MART MESAJI

Burdur’un şeref günü olarak kabul edilen 6 Mart’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce ilimize konuk olmasının coşku ve heyecanını yaşarken içimiz buruk. 90 yıl önce bize miras kalan heyecan ve azimle, aynı hedef doğrultusunda yılmadan çalışmanın gayreti içerisindeyiz.

Cumhuriyetin ilanı ile başlayan, savaş sonrası toparlanma ve gelişme süreci hız kazanmış, bağımsızlığı uğruna meydan okuyan Türkiye Cumhuriyeti, artık gelişim yolunda bir mücadelenin içerisine girmiştir. Gelişmiş uygarlıklar düzeyine ulaşmak adına heyecan ve coşku ile çalışan Burdur halkı, Atatürk’ün bu ziyareti ile büyük moral kazanmış ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarında büyük ivme yakalamıştır.

Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara ulaşması, ancak bu coğrafyadan fışkıran ruha sahip çıkmakla olacaktır. Bu anlamlı günün yıldönümünde, her 6 Mart’ta olduğu gibi, günümüzde ve gelecekte de gözlerimiz her zaman siyasi stratejileri ve zaferleri ile benzeri olmayan Ülkemizin Kurucusu Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü arayacaktır. Ulu Önderimiz için yüreğimizde taşıdığımız özlem ve hasret duyguları asla sonlanmayacaktır.

Burdur Belediye Başkanı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce şereflendirdiği bu kentte görev yapmanın mutluluğunu ve onurunu bir kaz yaşıyorum. Taşı, toprağı, tarihi ve geleceği cumhuriyet kokan aydın bir kentin belediye başkanı olarak, Burdur Halkı ile omuz omuza vererek Atatürk’ün ışığında emin adımlarla ilerliyoruz. Burdurlular, kentimize gelişi ile büyük mutluluk yaşatmış olan Ulu Önder Atatürk’ün izinden hiçbir zaman ayrılmamışlardır ve asla ayrılmayacaklardır.

Bizlere daha yaşanabilir bir ülke ve daha gelişmiş bir toplum oluşturma vizyonu sunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Burdur’a gelişinin 90. Yılında bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyor, bu vesileyle bu vatan için canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi de minnetle yad ediyorum. Tüm Burdur halkının bu kutlu gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Tüm tarihi boyunca namusunu ve toprağını korumak için mücadele eden Türk Evlatları, tarihin her anında olduğu gibi yine böyle bir dönemde, iç ve dış şer odaklarıyla mücadeleye devam etmektedir. Geçtiğimiz hafta İdlip’te haince düzenlenen saldırıda şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimizi, vatan topraklarına ve kalbimize gömdük. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!…

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Atatürk’ün Bucak’a ziyareti, 6 Mart Şeref Günü olarak anılacak
Bölgesel

Atatürk’ün Bucak’a ziyareti, 6 Mart Şeref Günü olarak anılacak

Bucak Belediyesi, Atatürk’ün Bucak’a gelişini onurlandırmak amacıyla 6 Mart’ı Şeref Günü ilan etti. İşte detaylar...

Siirt’in şeref günü törenlerle kutlanıldı
Yerel Yönetim

Siirt’in şeref günü törenlerle kutlanıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 16. Kolordu Komutanı iken, Siirt'e gelişi olan 14 Eylül Siirt’in şeref günü nedeniyle düzenlenen törenle kutlandı. Devamı haberimizde..

Burdur'daki asbestli borular değişecek! Oy birliğiyle onay çıktı
Yerel Yönetim

Burdur'daki asbestli borular değişecek! Oy birliğiyle onay çıktı

Burdur Belediyesi, asbestli su borularının değiştirilmesi için İller Bankası’ndan sağlanacak krediye onay aldı. Sağlık odaklı projeyle altyapı yenilenecek.

Başkan Ercengiz’den kolonyalı mesaj! Mecliste ince gönderme
Bölgesel

Başkan Ercengiz’den kolonyalı mesaj! Mecliste ince gönderme

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Şubat ayı toplantısında meclis üyelerine kolonya ikram ederek dikkat çeken bir mesaj verdi. Ayrıntılar haberimizde.

Burdur'da içme suyu sorunu çözüldü Tarihinde ilk kez...
Bölgesel

Burdur'da içme suyu sorunu çözüldü Tarihinde ilk kez...

Burdur'da içme suyu sorununun çözüldüğünü belirten Başkan Ali Orkun Ercengiz, ilin tarihinde ilk kez arıtılmış olarak çözüldüğünü belirtti. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'den dikkat çeken içme suyu açıklaması...

CHP'li Belediye Başkanlarından Genel Başkan Özgür Özel’e ziyaret Başkan Ercengiz de katıldı
Bölgesel

CHP'li Belediye Başkanlarından Genel Başkan Özgür Özel’e ziyaret Başkan Ercengiz de katıldı

CHP’li belediye başkanları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.