Başkan Ercengiz, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı öncesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi sakinleri ile bayramlaştı.
Başkan Ercengiz, “Sizleri bayram öncesi ziyaret ederek bayramınızı kutlamak istedim. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bir telefon kadar yakınız sizlere, her türlü ihtiyacınızı, şikâyetinizi ve talebinizi elimizden geldiğince yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Hepinizin Kurban bayramını kutluyor, ellerinizden öpüyorum” şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şehit Suat Çelik Gençlik Merkezi tarafından huzurevine ziyarette bulunan üniversite öğrencileri yaptıkları atkıları yaşlılara hediye etti.
Keçiören Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen bowling etkinliği ile huzurevi sakinleri eğlenceli bir gün yaşadı. Detaylar haberimizde..
Burdur MAKÜ Diş Hekimliği Fakültesi, Hilmi-Hafize Evin Huzurevi sakinlerine ağız sağlığı hizmeti sundu. Fakülte üyeleri ve öğrenciler huzurevini ziyaret ederek toplum sağlığına katkıda bulundu.
Burdur MAKÜ Gerontoloji Bölümü öğrencileri, Hilmi-Hafize Evin Huzurevi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, huzurevi sakinleriyle vakit geçirip mesleki deneyimlerini pekiştirdiler.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Hilmi Hafize Evin Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirerek huzurevi sakinlerinin taleplerini dinledi ve yetkililerden bilgi aldı. Ziyarete Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır da eşlik etti.
Yorumlar (0)