Aydın

Başkan Gençay mahalle incelemelerinde

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Akbük Mahallesi’nde incelemelerde bulunurken "Güzel bir Akbük için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Başkan Gençay mahalle incelemelerinde

AYDIN (İHA) - Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Akbük Mahallesi’nde incelemelerde bulunurken "Güzel bir Akbük için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Didim’i daha modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Başkan Yardımcıları Aydan Aşık Turgut ve Kaan Topçuoğulları, birim müdürleri ile birlikte İlçemiz Akbük Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Didim Belediyesi tarafından yapılan Zübeyde Hanım Parkı ve Soğuk su bölgesi sahil hattında yapılması gereken çalışmaları not alan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, bölgede yaşayan vatandaşların taleplerini dinledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gençay “Zübeyde Hanım Parkı ve Soğuksu sahil hattında yapılması gereken çalışmaları ve hemşehrilerimizin taleplerini not aldık. Halkımızla istişare ederek daha güzel bir Akbük için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Onaç Mahallesine kazandırıldı, Mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu
Bölgesel

Onaç Mahallesine kazandırıldı, Mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu

Burdur'un Bucak ilçesi Onaç Mahallesi'ne hayırsever katkılarıyla kazandırılan malzemeler kazandırıldı. Onaç Mahallesi Muhtarı Mehmet Atagür duyurdu.

Ankara Yenimahalle Toptancı Hali'nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada  hayatını kaybeden kardeşler toprağa verildi
3. Sayfa

Ankara Yenimahalle Toptancı Hali'nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden kardeşler toprağa verildi

Ankara Yenimahalle Toptancı Hali'nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada Vurularak hayatını kaybeden Gürhan (46) ve Ömer Koçyiğit’in (43) cenaze namazı Gülveren Merkez Camii’nde kılındı. İki kardeşin cenazesi, ikindi namazını müteakip kılan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Ankara Toptancı Halinde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı
Bölgesel

Ankara Toptancı Halinde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Son Dakika Ankara Yeni Mahalle Toptancı Hali’nde iki grup arasındaki silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Düzce'de  ‘Spor Mahallemde’ etkinlikleri
Bölgesel

Düzce'de ‘Spor Mahallemde’ etkinlikleri

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Spor Mahallemde’ etkinlikleri bu hafta Koçyazı, Orhangazi, Karacahacımusa, Arapçiftliği ve Karaca mahallelerinde gerçekleştirilecek.

Maltepe'de gece geç saatlerde çalınan müzik tepkilere neden oldu
Bölgesel

Maltepe'de gece geç saatlerde çalınan müzik tepkilere neden oldu

Maltepe'de ki restoranların gece 9 gibi başlayan müzik 2 gibi son bulduğunu söyleyen mahalleli şikayetlerini belirtti.

Mut İlçe Belediye Başkanı  vatandaşı yalnız bırakmıyor
Bölgesel

Mut İlçe Belediye Başkanı vatandaşı yalnız bırakmıyor

Mersin’in Mut İlçe Belediye Başkanı Murat Orhan, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.