Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, birlik ve beraberlik ziyaretleri kapsamında Ağlasun’da önemli temaslarda bulundu.
Burdur İl Başkanlığı ve Ağlasun İlçe Başkanlığı yöneticilerinin yanı sıra belediye başkanlarının da eşlik ettiği programda, hem esnaf hem de vatandaşlarla hasbihal edildi.
Başkan Gümüş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Birlik ve beraberlik ruhuyla, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve belediye başkanlarımızla birlikte Ağlasun halkıyla buluştuk. Canlı Pazar’ı ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettik. Ardından Sn. Belediye Başkanı Ali Ulusoy’u da ziyaret ettik" ifadelerini kullandı.
Bucak Belediyesi, önceki dönemde yapılan seyir terası için inceleme başlattı. Bilirkişi raporu sonrasında Bucak Belediyesi seyir terası hakkında açıklamada bulundu.
Burdur Bucak'ta, Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu paylaşmak için Bucak Belediyesi tarafından iftar çadırı kuruldu. Detaylar için tıklayın!
Bucak Belediyesi, lojistik altyapıyı güçlendirmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için modern Kamyon ve Tır Garajı'nı hizmete açtı. Yeni tesisin sunduğu imkanlar ve detaylar haberde!
Bucak Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Başkan Hülya Gümüş, “Camilerimiz Ramazan’a hazır” dedi.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş beraberindeki heyetle birlikte Yeni Sanayi Sitesinde esnafla buluşarak sorunları ve talepleri dinledi.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan'ı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını yerinde dinledi.
Yorumlar (0)