Burdur

Başkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, hem bayram hem de seçim zaferinin bir arada yaşandığı Ramazan Bayramı öncesi Bucak Belediyesi personeli ile bayramlaştı.

Başkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, hem bayram hem de seçim zaferinin bir arada yaşandığı Ramazan Bayramı öncesi Bucak Belediyesi personeli ile bayramlaştı.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bayramlaşma mesaisine Bucak Belediyesi çalışanlarının bayramını kutlayarak başladı. İlk olarak belediyenin Turba Yolu üzerinde bulunan kademe hizmet binasında mesai arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşan Başkan Hülya Gümüş, daha sonra BELPAŞ Petrolleri ve Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Bucak Belediye Hizmet binasındaki personellerle bayramlaşmaya katıldı.

HÜLYA GÜMÜŞ: BİRLİKTE KUTLADIĞIMIZ İLK BAYRAM

İlk olarak Bucak Belediyesi emekçileriyle bayramlaşan Başkan Gümüş, belediye personelinin tek tek elini sıkarak bayramını kutladı. Mesai arkadaşlarına huzur dolu bir bayram temennisinde bulunan Başkan Hülya Gümüş, “Bu birlikte kutladığımız ilk bayram. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Bu bayramda yüreklerinizin sevinçle dolmasını, umutlarınızın gerçek olmasını diliyorum. Ailenizle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice bayramlar yaşamanız dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum. Bucak’ın huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum. Bayramda emekleri ve alın terleri ile çalışarak belediye hizmetlerini devam ettirecek olan arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin memnuniyeti için yeni dönemimizde hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştıBaşkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ten 1 Mayıs Mesajı: "Emeğin Yüceliği ve Dayanışmanın Kutlu Günü
Bölgesel

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ten 1 Mayıs Mesajı: "Emeğin Yüceliği ve Dayanışmanın Kutlu Günü

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gümüş 1 Mayıs İşçi Bayramı  öncesi personelle kahvaltıda buluştu
Bölgesel

Başkan Gümüş 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesi personelle kahvaltıda buluştu

Başkan Hülya Gümüş 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde personelle bir araya geldi.

 Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu Satranç takımından Başkan Gümüş'e Ziyaret
Bölgesel

Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu Satranç takımından Başkan Gümüş'e Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Rize'de düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılacak olan Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu satranç takımını ve nazik ziyaretlerinden dolayı öğrencilere, öğretmenlere, idarecilere ve okul aile birliğine teşekkür etti.

Mustafa Oğuz'a Nazik Ziyaret İçin Hülya Gümüş'ten Teşekkür
Bölgesel

Mustafa Oğuz'a Nazik Ziyaret İçin Hülya Gümüş'ten Teşekkür

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'a gerçekleştirdiği nazik ziyaret için teşekkür etti.

Başkan Gümüş'ten Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na Teşekkür
Bölgesel

Başkan Gümüş'ten Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na Teşekkür

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti .

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı
Bölgesel

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş artan sıcaklık ve içme suyunun azalmasıyla ilgili Bucaklı vatandaşlara çağrıda bulundu.