Burdur'un Bucak ilçesinde engelli vatandaşın evinin duvarına çarpan araç kaçtı.
Dün gece saatlerinde Çamlıca Mahallesinde meydana gelen olay sonrasında gün içerisinde evin yakınından geçen Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün duvarın halini görmesi sonrasında ekipler seferber oldu.
Mağdur olan engelli vatandaşın yaşadığı sorunun bir an önce çözülmesi için yıkılan duvarı onarmak için gelen Bucak Belediyesi ekipleri, çalışma yaparak duvarı yeniledi.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, eski Başkan Ünal'ın Seyir Terası hakkındaki açıklamalarına sert yanıt verdi ve detayları kamuoyuyla paylaştı.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Kadir Gecesi'nde vatandaşlarla buluşarak kandil simidi ve çay ikramında bulundu.
Bucak Belediyesi, önceki dönemde yapılan seyir terası için inceleme başlattı. Bilirkişi raporu sonrasında Bucak Belediyesi seyir terası hakkında açıklamada bulundu.
Burdur Bucak'ta, Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu paylaşmak için Bucak Belediyesi tarafından iftar çadırı kuruldu. Detaylar için tıklayın!
Bucak Belediyesi, lojistik altyapıyı güçlendirmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için modern Kamyon ve Tır Garajı'nı hizmete açtı. Yeni tesisin sunduğu imkanlar ve detaylar haberde!
Bucak Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Başkan Hülya Gümüş, “Camilerimiz Ramazan’a hazır” dedi.
Yorumlar (0)