Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, bugün Bucak OSB'de yaşanan yangın alanına giderek ekiplerden bilgi aldı.
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimle birlikte Bucak Belediye Başkanı olarak seçilen Hülya Gümüş, bugün Bucak Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan fabrika yangını sonrasında, yangın alanına gitti.
Yangın alanında söndürme çalışmalarını sürdüren Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını takip eden Başkan Hülya Gümüş, yangın söndürme çalışmaları ve sonrasında anlık olarak bilgi aldı.
Burdur Bucak'ta, Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu paylaşmak için Bucak Belediyesi tarafından iftar çadırı kuruldu. Detaylar için tıklayın!
Bucak Belediyesi, lojistik altyapıyı güçlendirmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için modern Kamyon ve Tır Garajı'nı hizmete açtı. Yeni tesisin sunduğu imkanlar ve detaylar haberde!
Bucak Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Başkan Hülya Gümüş, “Camilerimiz Ramazan’a hazır” dedi.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş beraberindeki heyetle birlikte Yeni Sanayi Sitesinde esnafla buluşarak sorunları ve talepleri dinledi.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan'ı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını yerinde dinledi.
Burdur Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, beraberindeki heyetle birlikte Yeni Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, onlarla hasbihal etti.
Yorumlar (0)