Gölhisar Belediyesi, ilçenin tarımsal potansiyelini artıracak, sosyal ve kültürel yaşamını zenginleştirecek ve üreticilerin gelirlerini yükseltecek yeni projeler hayata geçiriyor.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, yaptığı açıklamada, ilçenin gelişimi için yeni projelere imza attıklarını söyledi.
Sertbaş, yaptığı açıklamada, "Sevdamız Gölhisar için durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize yeni bir değer katmak için Yaş Sebze Meyve Kurutma Tesisi inşa ediyoruz. Bu tesis, ilçemizin tarımsal potansiyelini artıracak ve üreticilerimizin gelirlerini yükseltecek. Ayrıca, ilçemize yeni bir yüzme havuzu ve bahçe-peyzaj alanı kazandırıyoruz. Bu yatırımlar, ilçemizin sosyal ve kültürel yaşamını zenginleştirecek. Üreticilerimiz için de bir kantarın yapımına başladık. Bu kantarın yapımıyla üreticilerimiz ürünlerini daha kolay ve daha adil bir şekilde satabilecekler. Gece gündüz, hafta içi hafta sonu demeden milletimizin güvenine layık olabilmek için çalışıyoruz." dedi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenen programda Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı. Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinlikte Dr. Hakan Karaca yaşananları anlattı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek Burdur'un taleplerini iletti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de partisinin grup toplantısı sonrası TBMM Başkanvekili Celal Adan ile görüştü.
Başvurular 21 Şubat günü mesai saati bitimine kadar CHP Genel Merkezi’ne yapılabilecek. Başvurular için 20 milletvekilinin imzası gerekecek. Bir milletvekili birden fazla aday için imza verebilecek.
Bakan Tunç'un The Economist'e tepkisi sert oldu Kirli senaryolara boyun eğmeyeceğiz" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerine sert tepki göstererek, "Karanlık odakların hazırladığı kirli senaryolara asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin savaşı sonlandırmak istediğini söyledi.
Yorumlar (0)