Antalya

Başkan Kara: “Toplum için değerli katkılar”

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ile hayırsever iş insanı Kadirhan Berber, Ilıca Mahallesi’ne iki önemli yapının inşaatı için protokol imzaladı. Detaylar haberimizde

Başkan Kara:  “Toplum için değerli katkılar”

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ile hayırsever iş insanı Kadirhan Berber, Ilıca Mahallesi’ne iki önemli yapının inşaatı için protokol imzaladı.
Manavgat Ilıca Mahallesi’nde bulunan 517 Ada 15 parsel üzerindeki 4 bin 800 metrekare yüzölçümlü Manavgat Belediyesi adına kayıtlı arsaya, hayırsever Kadirhan Berber tarafından toplamda bin 200 metrekare alan kaplayacak modern bir sağlık merkezi inşa edilecek. İnşaat projesi, hayırsever tarafından hazırlanacak ve ilgili mevzuatlara uygun olarak gerçekleştirilecek. Projenin tamamlanmasının ardından sağlık merkezi, Manavgat Belediyesi’ne teslim edilecek. Bu sağlık merkezi, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini artırarak, ihtiyaç duyulan temel sağlık hizmetlerini sunmayı hedefliyor.

Yeni bir kreş
Aynı zamanda, Ilıca Mahallesi 805 Ada 1 Parsel üzerinde inşa edilecek olan bin 500 metrekare büyüklüğündeki Ilıca Kreşi için de bir protokol imzalandı. Kreş, 2 bin 115 metrekare yüzölçümlü Manavgat Belediyesi’ne ait arsa üzerine inşa edilecek ve tamamlandıktan sonra belediyeye devredilecek. Kreşin açılmasıyla birlikte, Manavgatlı çocukların eğitim hayatına katkı sağlanacak ve aileler için de önemli bir destek sunulmuş olacak.

“Toplum için değerli katkılar”
Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediyesi olarak hayırseverlerle birlikte gerçekleştirilen bu tür projelerin devam edeceğini ifade ederek, toplumun her kesimine hitap eden yatırımların önemine dikkat çekti. Başkan Kara, “Sağlıklı bir toplum olmanın en temel şartı, nitelikli sağlık hizmetlerine erişimdir. Bu sağlık merkezi, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir adım olacak. Modern donanımlarla inşa edilecek olan bu merkez, hem tedavi hizmetleri sunacak hem de toplum sağlığına katkıda bulunacak. Kreşimiz de, çocuklarımızın modern ve güvenilir bir eğitim ortamında öğrenim görmesini sağlayacak. Bu anlamlı projelere katkı sunan Sn. Kadirhan Berber’e yürekten teşekkür ediyorum. Bu tür iş birlikleri, Manavgat’ımızın geleceği için çok kıymetli. Sağlık ve eğitim hizmetlerimizi güçlendirmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve Manavgat’ın sağlıklı geleceği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kadirhan Berber ise bu projelere destek vererek Manavgat’ın gelişimine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tekirdağ'da trafik kazası: 1 yaralı
3. Sayfa

Tekirdağ'da trafik kazası: 1 yaralı

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Diş hekimini başından vurdu, videosunu çekip annesine yolladı
3. Sayfa

Diş hekimini başından vurdu, videosunu çekip annesine yolladı

İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, ortak iş yaptığını ve kendisini zarara uğrattığını iddia ettiği diş hekimini tabancayla başından vurdu.

2 katlı evde çıkan baca yangını paniğe yol açtı
3. Sayfa

2 katlı evde çıkan baca yangını paniğe yol açtı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 katlı evin bacasında çıkan yangın korkuttu.

Bolu'da odunluk alev alev yandı
3. Sayfa

Bolu'da odunluk alev alev yandı

Bolu’da 2 katlı evin bitişiğindeki odunluk alev alev yandı. Yangın sebebiyle betonarme evde de hasar oluştu.

Karlı yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına Mehmetçik yetişti
Bölgesel

Karlı yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına Mehmetçik yetişti

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kar nedeniyle araçları yoldan çıkarak mahsur kalan vatandaşların imdadına Mehmetçik yetişti.

Kars'ta ekipler 1 metre karı aşarak hastayı hastaneye ulaştırdı
Bölgesel

Kars'ta ekipler 1 metre karı aşarak hastayı hastaneye ulaştırdı

Kars'ta kar nedeniyle köyünde mahsur kalan hasta, Özel İdare ekiplerince yolun açılması ile hastaneye ulaştırıldı.