Ankara

Başkan Mansur Yavaş: “Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için aralıksız çalışmayı sürdüreceğiz”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilir enerji girişimlerine sağladığı büyük kurumsal ve finansal destekler nedeniyle Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından ‘Yeşil Enerji Ödülü'ne layık görüldü. Detaylar haberimizde..

Başkan Mansur Yavaş:  “Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için aralıksız çalışmayı sürdüreceğiz”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilir enerji girişimlerine sağladığı büyük kurumsal ve finansal destekler nedeniyle Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından ‘Yeşil Enerji Ödülü'ne layık görüldü. Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Yavaş, “Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmaları ile Brezilya'nın Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Da Costa Paes'i ve Birleşik Arap Emirlikleri Endüstri ve İleri Teknoloji Bakanı Sultan Bin Ahmed Al Jaber'i geride bırakarak uluslararası prestije sahip ‘Yeşil Enerji Ödülü'ne layık görüldü.

“Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için aralıksız çalışmayı sürdüreceğiz”
Yavaş, ‘Yeşil Enerji Ödülü' hakkında sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, enerji projelerine sağlanan kurumsal ve finansal desteklerin bu başarıda büyük rol oynadığını belirtti. Yavaş açıklamasında şu sözlere yer verdi:
"Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim."

“Betona değil yeşile yatırım yapalım”
Uluslararası Dünya Kalkınma Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği ödül törenine Mansur Yavaş adına katılan ABB Başkan Vekili Emre Doğan ise konuşmasında, “Ankara'dan, Mansur Yavaş'tan sizlere selamlar getirdim. Bu ödül için çok teşekkür ediyoruz. Kentlerimizi koruyalım. Betona değil yeşile yatırım yapalım. Daha yeşil bir dünyada hep birlikte kardeşçe yaşayalım” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin, Isparta Valiliğine Atandı
Bölgesel

Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin, Isparta Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin, Isparta Valiliğine atandı. İşte Abdullah Erin'in kariyeri ve atama detayları.

Antalya’da yasadışı avcılığa geçit verilmiyor
3. Sayfa

Antalya’da yasadışı avcılığa geçit verilmiyor

Antalya’da yasadışı avcılık yaptığı tespit edilen 4 şahsa, toplam 51 bin 770 Lira para cezası uygulandı. Detaylar haberimizde..

Antalya'da trafik kazası! İki otomobil çarpıştı
3. Sayfa

Antalya'da trafik kazası! İki otomobil çarpıştı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken, kazada ehliyetsiz olduğu belirlenen bir sürücüye toplam 25 bin 954 TL para cezası kesildi. Detaylar haberimizde..

TSE'den kapsamlı denetim ve eğitim hizmetleri
İş Dünyası

TSE'den kapsamlı denetim ve eğitim hizmetleri

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Mahmut Sami Şahin, Akkuyu NGS projesinde iş birliklerinin devam edeceğini belirterek, “Yapı malzemesi ve donatı çeliği için 300 milyon dolar, ekipman üreticilerinden ise 364 milyon dolar yerli malzeme tedarik edilerek projeye katkı sağlandı. Detaylar haberimizde..

İç güvenlik ekipmanlarında yerli ve millilik oranı artıyor
Yaşam

İç güvenlik ekipmanlarında yerli ve millilik oranı artıyor

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, güvenlik konusunun toplumsal barış ve refahın sağlanmasının en önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, “Bugün, hangi alanda gelişimden bahsederseniz edin işin başlangıcı güvenlik. Detaylar haberimizde..

Bakan Kurum: "Konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim sağlayacağız"
İş Dünyası

Bakan Kurum: "Konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim sağlayacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) peşin ödemede yüzde 25’lik indirim kampanyasını bu yıl 23 Eylül’de başlatacak. Detaylar haberimizde..