AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Millet Bahçesinin projelerinin hazır olduğunu belirtti.
Mengi açıklamasında, ‘’2021 yılında Millet Bahçemizin inşaatına başlayarak Yeni Devlet Hastanemiz ile Burdur’umuza en önemli kazanımını teşkilatımızla şehrimize kazandırmış olacağız’’ dedi.
İşte o açıklama;
24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıklanan AK Parti’mizin seçim vadi olan yaklaşık 140 dönüm Burdur Millet Bahçesi Projeleri tamamlanmak üzere.
2021 yılında Millet Bahçemizin inşaatına başlayarak Yeni Devlet Hastanemiz ile Burdur’umuza en önemli kazanımını teşkilatımızla şehrimize kazandırmış olacağız. Bu süreçte Savunma Bakanlığımızdan yer tahsisinin gerçekleştirilmesinde çok büyük emekleri olan Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Vekillerime, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’a ve Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a çok Teşekkür ederim. Yine vaadlerini TEK TEK gerçekleştiren AK Parti BURDUR Teşkilatı. Burdur için yatan değil çalışanlardanız.
AK Parti Burdur İl Kadın Kolları Başkanı Cennet Özalp Tanrıöver, AK Parti Burdur Kadın Kolları 7. dönem yürütme kurulunu açıkladı. İşte Yeni yürütme kurulu listesi...
AK Parti Burdur Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'nde, Cennet Özalp Tanrıöver yeniden başkan seçildi. Cennet Özalp Tanrıöver kimdir? Detaylar haberimizde!
AK Parti Burdur İl Yürütme Kurulu açıklandı! Başkan Mustafa Özboyacı liderliğinde güçlü isimler görev aldı. İşte yeni dönemin kadrosu
Burdur İl Özel İdaresi’nin 2024 yılında gerçekleştirdiği yatırımlar ve destek projeleri, Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz tarafından kamuoyuna duyuruldu.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Yaşam Standartlarının Geliştirilmesi projesi ile ilgili açıklama yaptı.
AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni yönetim kadrosunu tanıttı. AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve detaylar için hemen okuyun!
Yorumlar (0)